فایده های بیشمار گریه برای بدن

از مزایای گریه کردن برای سلامتی تان چه میزان اطلاع دارید؟ گریه از لحاظ روانشناسی فواید زیادی دارد می خواهیم به جنبه های مثبت گریه کردن برای بدن در این بخش اشاره کنیم. گریه برای دفع سموم از بدن، تقویت قلب و افزایش آرامش بدن مفید است. پس مانع گریه کردن خود نشوید گاهی اوقات گریه هم برای بدنتان لازم است.

اغلب افراد گریه را نشانه ناراحتی، افسردگی، بروز یک اتفاق ناخوشایند و در مواردی ضعف می دانند؛ اما آیا این میزان نسبت دادن ویژگی های منفی به گریه منصفانه است؟ آیا گریه هیچ نفعی برای انسان ندارد؟

وجود این کلیشه همیشگی که هر کسی گریه می کند یا ضعیف است یا احساساتی، منجر به آن شده است که بسیاری از افراد برای قوی تر به نظر رسیدن با احساسات مقابله کنند و حاضر به گریه نباشند. با تمام این احوال، کارشناسان تأکید دارند که گریه مزایای غیرقابل انتظاری با خود به همراه دارد. بر این اساس، آن دسته افرادی که سریع تر گریه می کنند استرس کمتری دارند، میزان سموم بدن آنها به طور چشم گیری کمتر از دیگران است و از همه مهمتر آگاهی احساسی بالاتری دارند.

فایده های بیشمار گریه برای بدن

یکی از مهم ترین ویژگی های گریه این است که پس از تمام شدن آن بدن قادر است با یک نفس عمیق خودش را آرام کند. علاوه بر این ضربان قلب به حالت عادی خود باز می گردد. علاوه بر این، یافته های به دست آمده از آخرین تحقیقات نشان داده است، اغلب افراد پس از گریه حال بهتری داشته اند. در کنار این، هر بار گریه باعث می شود درصد قابل توجهی از سموم از بدن خارج شوند و از آن مهم تر هورمون استرس را در بدن کنترل می کند.

گریه نشانه ای است از شناخت انسان نسبت به احساساتش، بنابراین فردی که به راحتی گریه می کند خود آگاهی بیشتری دارد. چنین افرادی بسیار بیشتر از دیگران از احساساتی هم چون شادی، آرامش و قدردانی آگاه هستند؛ چراکه به خود و بدنشان اجازه می دهند کاملاً هنگام ناراحتی و اندوه تخلیه شوند. نباید فراموش کرد که گریه به اطرافیان اجازه می دهد شناخت بهتری نسبت به احساسات ما داشته باشند. همین مسئله باعث ارتقا کیفیت روابط انسانی می شود؛ چراکه افراد اجازه پیدا می کنند در یک رابطه به راحتی ابراز احساسات داشته باشند.

فایده های بیشمار گریه برای بدن

بنابراین، اگر جزء آن دسته افرادی هستید که به راحتی گریه می کنند و از این بابت خجالت زده می شوید، بهتر است برای همیشه با این احساس خداحافظی کنید؛ چراکه شما فردی سالم تر و آگاه تر نسبت به احساسات خود هستید.

منبع: شفقنا زندگی