آسیب به شنوایی با مصرف برخی داروها

این روزها مصرف انواع داروهای مسکن در جامعه رواج پیدا کرده است. پزشکان در این زمینه به بیماران هشدار داده اند و آن ها را از مصرف مسکن و آسپرین منع کرده اند چون این قبیل داروها عاملی برای بروز وزوز گوش به شمار می روند. توضیحات دکتر بهروز سلامت را در این رابطه بخوانید.

استادیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه مصرف بی‌رویه برخی از داروها همچون آسپرین و مُسکن سبب وزوز گوش می‌شود،‌ گفت: ۱۰ تا ۴۰ درصد ایرانیان دچار وزوز گوش هستند.

بهروز سلامت در حاشیه چهارمین همایش نقشه‌برداری مغز ایران در ارتباط با موضوع وزوز گوش، اظهار داشت: بر اساس آمارهای ارائه شده حدود 10 تا 40 درصد ایرانیان مبتلا به وزوز گوش هستند که علل مختلفی می‌تواند سبب بروز این مشکل شود.

آسیب به شنوایی با مصرف برخی داروها
وی افزود: جنگ تحمیلی و آلودگی‌های صوتی ناشی از آن سبب وزوز گوش در بسیاری از جانبازان شده است و در کنار این مسئله استرس امروزه عاملی مهم در ابتلا شدن به وزوز گوش به شمار می‌رود.
استادیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: اختلالات مفصل فک گیجگاهی، استفاده بی‌رویه از برخی داروها همچون آسپرین و مُسکن ، همچنین استفاد از هندزفری با صدای بلند می‌تواند از علل ایجاد وزوز گوش باشد.
سلامت عنوان کرد:‌ در بسیاری از کشورهای جهان افراد مبتلا به وزوز گوش دچار مشکلات روانشناختی شده و برخی از این افراد اقدام به خودکشی می‌کنند بنابر این تشخیص و درمان این بیماری بسیار حائز اهمیت است و باید جدی گرفته شود.

آسیب به شنوایی با مصرف برخی داروها
وی در پاسخ به اینکه درمان وزوز گوش چگونه است،‌گفت: نوع درمان بستگی به علت بیماری دارد و متخصصین مختلف در قالب یک تیم باید علت این بیماری را دریابند.
استادیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: پزشکان متخصص مغز و اعصاب، دندانپزشکان، روانپزشکان و روانشناسان از جمله اعضای تیمی هستند که برای تشخیص و درمان دقیق وزوز فعالیت آنها در قالب یک مجموعه بسیار ضرورت دارد.

فارس