توضیحاتی در مورد روابط بین شخصی

اگر رابط بیناشخصی صمیمی داشته باشید در زندگتان موفقیت های زیادی کسب خواهید کرد و از لحاظ روحی آسیبی نخواهید دید. نیاز عاطفی شما از این روابط تامین خواهد شد. استرس کمتری را تحربه خواهید کرد. البته اینگونه روابط مشکلات مربوط به خود را دارند. در ادامه راهنمایی هایی برای تقویت روابط بیناشخصیتی در اختیارتان قرار خواهیم داد با ما همراه باشید.

گاهی اوقات رابط بیناشخصی میان دو شخص (یا بیشتر) به‌ وجود می‌آیند که با همدیگر تعامل دارند و یکی (یا بیشتر) از نیازهای جسمانی یا عاطفی همدیگر را برآورده می‌کنند. طبق مقاله‌ای که در سال ۲۰۱۰ در مجله Time منتشر شد، چالش‌هایی که در زندگی ایجاد می‌شوند، کمتر می‌توانند افراد دارای روابط بیناشخصیتی صمیمی را آزار بدهند. درواقع،‌ روابط عاطفی صمیمی می‌توانند حس ایمنی و امنیت را به انسان‌ها بدهند، استرس آن‌ها را کمتر کنند و باعث ارتقای سلامت‌شان شوند. تعریف هر رابطه بیناشخصیتی، ذاتا نوعی تعامل است که میان دو شخص یا بیشتر شکل می‌گیرد. افرادی که در این روابط حضور دارند،‌ می‌توانند تعامل‌های آشکارا، مخفیانه، چهره به چهره یا حتی ناشناس با همدیگر داشته باشند. روابط بیناشخصیتی میان افرادی به‌وجود می‌آیند که نیازهای اساسی یا جانبی همدیگر را از منظرهای جسمانی یا عاطفی و به شیوه‌های مختلف برطرف می‌سازند.

توضیحاتی در مورد روابط بین شخصی

پس روابط بیناشخصیتی می‌توانند در میان خانواده‌ها، جمع دوستان، همکاران، غریبه‌ها، شبکه‌های مجازی، پزشکان و حتی مشتریان شکل بگیرند. روابط بیناشخصیتی قوی روابط بیناشخصیتی قوی میان افرادی شکل می‌گیرند که بسیاری از نیازهای جسمانی یا عاطفی همدیگر را تامین می‌کنند. به‌عنوان مثال، هر مادری می‌تواند رابطه بیناشخصیتی قوی‌ای با فرزندش داشته باشد، چون پناهگاه و غذای او را فراهم می‌سازد، به او عشق می‌ورزد و او را می‌پذیرد. کاملا واضح است که بسیاری از نیازهای ما را مادرمان تامین می‌کند، تا این‌که مثلا صندوق‌دار فروشگاه بتواند چنین کاری را برای‌مان انجام بدهد.

روابط بیناشخصیتی ضعیف

روابط بیناشخصیتی ضعیف وقتی معنا پیدا می‌کنند که افراد کم‌ترین نیازهای همدیگر را برطرف سازند. به‌عنوان مثال، اگر شما با رسیدن به صندوق‌دار فروشگاه بدون نگاه کردن به او فقط پول را به او می‌دهید، ضعیف‌ترین رابطه بیناشخصیتی را با او دارید. درواقع،‌ رابطه شما با آن انسان فقط در محدوده تبادل پول به ازای کالاها معنا می‌یابد.

تقویت روابط بیناشخصیتی

روابط بیناشخصیتی می‌توانند در بسیاری از زمینه‌ها تقویت شوند. به‌عنوان مثال، دو فرد متاهل که رابطه بیناشخصیتی قوی‌ای دارند، معمولا این حالت‌های متقابل را تجربه می‌کنند:

توضیحاتی در مورد روابط بین شخصی

عشق‌ ورزی, تامین نیازهای جنسی, جذابیت فیزیکی و گفت‌وگو درباره بسیاری از موضوعات. هر فردی می‌تواند از طریق نزدیک کردن خودش به نیازهای طرف مقابل یا دور کردن خودش از این نیازها، رابطه بیناشخصیتی خودش را تقویت یا تضعیف کند. برای مثال، این‌که چه افرادی در روز تولد به ما محبت می‌کنند و به ما هدیه می‌دهند یا این‌که بی‌تفاوت از کنار ما عبور می‌کنند، کاملا بر روابط بیناشخصیتی ما تاثیر مستقیم می‌گذارد.

مشکلات روابط بیناشخصیتی

وقتی دچار مشکل می‌شوند که نیازهای یکی از طرفین اصلا تامین نشود. بعضی از افرادی که تمایل دارند تا رابطه خودشان با دیگری را قطع کنند، ‌از همین بی‌توجهی به نیازها رنج می‌برند. گاهی اوقات هم یکی از طرفین یا هر دوی آن‌ها باید برای دوام رابطه تغییر کنند، اما موفق به این کار نمی‌شوند.

سلامتیسم