ویژگی های تغذیه ای نان سبوس دار

قوت غالب ما ایرانیان با نان همراه است. اکثر نانوایی ها در کشورمان از آرد سفید برای تهیه نان استفاده میکنند. در  واقع این نان ها ارزش تغذیه ای مفیدی دربرندارند و باعث چاقی و اضافه وزن مصرف کنندگان می شوند. در صورتی که نان سبوس دار و نان های غنی شده حاوی انواع املاح و مواد معدنی مانند بیوتین و زینک و تمام انواع ویتامین گروه B و E می باشند.

سنتی گفت: با مصرف نان تهیه شده از گندم سبوس دار ارگانیک از ۷۰ بیماری می توان پیشگیری کرد.

حمید رضا ضیایی عصر دوشنبه در مراسم بزرگداشت روز ملی نان اظهار داشت: تنها با تولید نان گندم سبوس دار ارگانیک و جای دادن آن در سبد خانوار و مصرف آن میتوانیم از ۷۰ بیماری صد در صد پیشگیری کنیم.

ویژگی های تغذیه ای نان سبوس دار

وی بیان داشت: نان کامل که منظور همان نان سبوس دار است دارای مواد مغذی همچون بیوتین و زینک و تمام انواع ویتامین گروه B و E است.

متخصص طب سنتی گفت: اگر می خواهیم نسل سالمی داشته باشیم تنها با تولید نان کامل و سبوس دار و مصرف آن توسط زنان باردار و شیرده می توانیم به آن دست یابیم.

وی با بیان اینکه بیوتین موجود در نان سبوس دار میتواند عامل پیشگیری از ریزش مود، تنظیم کننده قند خون و کلسترول و غیره باشد، افزود: این در حالی است که تولید نان با آرد سفید تنها یک نان بی کیفیت و عاری از هر گونه مواد مغذی را به خانوارها تحویل داده است.

ضیایی با اشاره به اینکه سبوس گندم که امروز از نان جدا می شود در بین ۴۰۰ هزار نوع گیاه در سطح دنیا دارای بیشترین نوع بیوتین است، ادامه داد: این در حالی است که امروز نان های سفید عاری از هر گونه بیوتین است.

ویژگی های تغذیه ای نان سبوس دار

وی که یک نان کامل و سبوس دار را مشابه دیازپام دانست، افزود: همانطور که دیازپام عامل درمان از استرس و افسردگی و اختلال خواب است، با مصرف یک نان کامل نیز می توانیم استرس، افسردگی و اختلال خواب را درمان کنیم.

متخصص طب سنتی با بیان اینکه تنها با تولید نان با کیفیت می توان بیماری ها را درمان کرد، گفت: امیدواریم که پزشکان نیز با ما در یک سنگر باشند و با همیاری یکدیگر بتوانیم نان کامل و سبوس دار را بار دیگر به سبد خانوار بازگردانیم.

مهر