آبلیمو، ماست و پیاز و جلوگیری از مسمومیت

images (1)

در فصل گرما که احتمال مسمومیت غذایی از همیشه بیشترشما را تهدید می کند،بهترین راه برای پیشگیری از این مسمویت ها مصرف همزمان غذا با آبلیمو، ماست و پیاز است

با شروع فصل گرما و با توجه به شیوع بیماری‌های مربوط به این فصل چنانچه به نکات بهداشتی توجه نشود، فرد دچار مسمویت‌های غذایی می شود.

به نقل از باشگاه خبرنگاران، در خصوص جلوگیری از مسمومیت غذایی در فصل گرما گفت: با رعایت بهداشت در مصرف مواد غذایی که یکی از مهمترین عوامل بروز مسمویت‌های گوارشی است، می‌توان از مسمومیت جلوگیری کرد.

وی در ادامه افزود: توجه به تاریخ مصرف مواد غذایی در هنگام خرید و همچنین اطمینان از پاستوریزه بودن محصولات لبنی که می‌تواند به آلودگی‌های میکروبی از طریق انسان آغشته باشد، خود نیز از عوامل مسمومیت در فصل گرما است.

قمی به مصرف برخی از مواد غذایی همراه با آبلیمو، ماست و پیاز اشاره کرد و گفت: به دلیل ترشی موجود در این مواد، رشد میکروب‌ها در دستگاه گوارش کاهش می‌یابد چرا که هر اندازه که مواد غذایی خشک تر باشد، باکتری کم تر رشد می‌کند.

وی در پایان یادآور شد: برای جلوگیری از رشد میکروب‌ها، می‌توان از یخچال، فریزر و پختن و جوشاندن مواد غذایی استفاده کرد و همچنین مصرف فست فود توصیه نمی‌شود.

۲۸ خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۴۴
اشتراک گذاری (چگونه میتوانید این مطلب را برای دیگران بفرستید)

ساختمان پزشکان

  • هنوز دیدگاهی ارسال نشده است.