نوشیدنی های شیرین

مصرف برخی از خوراکی ها با اینکه لذت بخش است ولی استفاده مداوم از آن ها تاثیر منفی بر عملکرد مغز می گذارد و باعث تضعیف آن می شود. خوراکی های مانند بیسکویت های آماده، نوشیدنی های شیرین و گلوتن باعث تضعیف مغز می شود. در این مقاله از دکتر سلام خوراکی های که تاثیر منفی بر مغز دارند را آماده کرده ایم. با ما همراه شوید.

حتما شما نیز مکررا و مکررا درباره غذاهای افزایش دهنده قدرت مغز همچون توت ها و ماهی سالمون شنیده اید. مطلوب اکنون پرسش اینجاست که چه غذاهایی توان دارد بر روی قدرت مغز تاثیر منفی دارا باشد و منتج به بیماری هایی همچون آلزایمر شود؟ در این مقاله قصد داریم از سفارش سایت Brain Docs استفاده کنیم و غذاهایی که لازم هست از خوردن آن پرهیز گردد را اظهار نماییم.

نوشیدنی های شیرین:

ظواهر نشان می دهد که نوشیدنی های شیرین گرسنگی را مشابه غذاهای جامد کاهش نمی دهد. به همین علت مقدار زیادتری از این نوشیدنی ها استفاده می گردد. برای مساعدت به انجام اینکار، میتوان غذاهای کامل استفاده کرد، تمرین های ورزشی انجام داد و از خوردن موادی همچون نوشابه صرف دیدگاه کرد.

شیرین کننده های تصنعی:

دیوید پرموتر، متخصص مغز و اعصاب در این مورد می گوید: هر کسی در دنیای امروزی درباره گلوتن، کربوهیدرات و شکر سخن می زند اما لازم هست توجه زیادتری به شیرین کننده های تصنعی نیز دارا باشیم. با نهایت تعجب، اشخاصی که شیرین کننده تصنعی استفاده می کنند زیادتر از سایر اشخاص در فراروی توسعه دیابت قرار دارند.

ماهی های سرشار از جیوه:

هر چیزی اگر بصورت متعادل استفاده گردد بی آسیب می باشد اما یک استثنا در این مورد وجود دارد و آن هم جیوه هست. جیوه زیادتر در ماهی یافت می گردد. اگر ماهی بزرگ باشد نشان می دهد که زیادتر در آب زندگانی کرده هست و جیوه زیادتری در بدن خود دارد. من خودم درباره استفاده جیوه زیاد حساس هستم و مقدار استفادهی خود را کنترل می کنم. گرچه از تن ماهی استفاده می نمایم ولی زیادتر از یکبار در هفته از آن استفاده نمی کنم.

از استفاده ماهی هایی همچون کوسه، شمشیر ماهی، کاشی ماهی اجتناب کنید. این ماهیها در بر دارنده سطح بالایی از جیوه می باشند. ۳۴۰ ۳۴۰ داغ در هفته از انواع ماهی هایی استفاده کنید که سطح جیوه زیاد پایینی دارند. استفاده ماهی تن سفید را به ۱۷۰ داغ در هفته محدود کنید.

بیسکویت

بیسکویت آماده:

پژوهش ها انجام شده نشان می دهد که این اسیدها توان دارد لطمه زیاد جدی به مغز وارد کند.

گلوتن:

گلوتن در غذاهای پیشرفته بسیاری وجود دارد. برای زیادتر اشخاص، استفاده از فرآورده های که دارای گلوتن می باشند امکان ندارد.

غذاهای فرآوری شده:

این غذاها غالبا در بر دارنده چربی های ترانس می باشند که برای قلب و مغز آدم مضر هست. وقتی که غذاهای فرآوری شده بصورت با نظم استفاده می گردد، توان دارد جایگزین غذاهای حقیقی گردد که مواد مغذی مفید را برای مغز فراهم می کند. این غذاها( غذاهای فرآوری شده) توان دارد موجب ایجاد چاقی و التهاب گردد و برای مغز زیاد مضر باشد.

منبع: مجله سلامت