در مصرف داروهای ضدسرفه زیاده روی نکنید

مصرف برخی داروهای ضدسرفه و ضدسرماخوردگی تاثیری بر بیماری های عفونی تنفسی نمیگذارد. بهتر است قبل از مصرف این داروها با پزشک خود مشورت کنید و از مصرف خودسرانه آن ها خودداری کنید. این قبیل داروها عوارض جانبی خطرناکی برای سلامتی مصرف کنندگان دربردارند. صحبت های دکتر  یاسمین عتیقی را در این باره بخوانید.

سرفه ناشی از سرماخوردگی یا عفونت فوقانی تنفسی عموماً نیازی به درمان ندارد و در صورتیکه درمان این سرفه‌ها در کودکی نیاز باشد، می‌توان از داروهای جایگزین مانند دکسترومتورفان استفاده کرد.

یاسمین عتیقی – کارشناس دارویی معاونت غذا و دارو اراک اعلام کرد: بنابر اعلام FDA، مصرف داروهای ضد سرفه و ضد سرماخوردگی حاوی کدئین در اطفال کمتر از 18 سال باید محدود شود.

عتیقی افزود: سازمان غذا و دارو آمریکا در حال تغیییر محدودیت سنی تجویز این فرآورده‌ها است و هشدارهایی از جمله خطر سوءمصرف، اعتیاد، بیش مصرفی، مرگ، تنفس آهسته یا سخت به لیبل این داروها اضافه خواهد شد.

کارشناس دارویی معاونت غذا و دارو ادامه داد: کدئین از دسته داروهای اپیوئیک است که در ترکیب با داروهایی مثل آنتی هیستامین‌ها و ضد احتقان‌ها به منظور درمان سرفه و علائم مرتبط با آلرژی یا سرماخوردگی وجود دارد.

عتیقی خاطرنشان کرد: سرفه ناشی از سرماخوردگی یا عفونت فوقانی تنفسی عموماً نیازی به درمان ندارد و در صورتیکه درمان این سرفه‌ها در کودکی نیاز باشد، می‌توان از داروهای جایگزین مانند دکسترومتورفان استفاده کرد.

پایگاه خبری سازمان غذا و دارو