با یک مطالعه جدید که با موضوع نقش موجودات ميکروسکوپي برای تولید آنتي بيوتيک مورد بررسی قرار گرفت مشخص شد، مورچه می توانند در آینده آنتي بيوتيک مورد نیاز انسان را تامین کنند. به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاري صدا و سيما؛ محققان علوم پزشکي در دانشگاه کاروليناي شمالي در آمريکا اعلام کردند به زودي مي توان از مورچه ها به عنوان منبع مناسبي در توليد آنتي بيوتيک استفاده کرد.

مورچه ها براي مقابله با بيماري ها همچون انسان عمل مي کنند و با بيماري ها تعامل دارند.برخي از مورچه که شايد تعداد آنها به 60درصد کل جمعيت مورچه ها برسد با توليد آنتي بيوتيک در برابر بيماري ها واکنش نشان مي دهند.دکتر کلينت پنيک و همکارانش مي گويند اين مطالعه نشان مي دهد در آينده مي توان از مورچه ها به عنوان منبعي براي توليد آنتي بيوتيک استفاده کرد.در اين مطالعه تعداد 20 گونه مورچه مورد بررسي قرار گرفت و محققان دريافتند 12 گونه از اين تعداد مورچه، آنتي بيوتيک توليد مي کنند.

به گزارش پايگاه خبري يورک الرت در اينترنت، «آنتي‏ بيوتيک» دارويي است که باکتري ‏ها و ديگر موجودات ميکروسکوپي بيماري زا را از بين مي ‏برد. اين داروها به بدن کمک مي‏ کنند تا به مقابله با بيماري‏ ها بپردازد؛ از اين رو از آنها براي درمان بسياري از بيماري‏ ها استفاده مي ‏شود.واژه آنتي بيوتيک از «آنتي‏ بيوسيز» گرفته شده است. آنتي به معني «ضد» و بيوسيز به معني «زيست» است. آنتي بيوتيک ‏ها فقط انواع معيني از موجودات ميکروسکوپي (مثل باکتري ‏ها) را از بين مي‏برند. در واقع آنتي ‏بيوتيک‏ها مواد شيميايي‏ اند که از برخي موجودات ذره‏ بيني مثل باکتري و کپک و يا برخي از گياهان به دست مي‏ آيند.

عصر استفاده از آنتي ‏بيوتيک از حدود سال 1928 ميلادي با کشف نوعي «پني‏سيلين» توسط «سرالکساندر فلمينگ» آغاز شد. پني‏سيلين در درمان ذات‏الريه سرفه التهاب گلو، کورک‏ها، زخم‏ها و غيره موثر است. «استرپتومايسين» نوع ديگري از آنتي‏بيوتيک است که براي درمان بيماري سل استفاده مي‏ شود.

خبرگزاری/صدا و سیما