گرسنه شدن می تواند بر روی قوه ی تفکر و توانایی فعالیت ما نیز اثرگذار باشد، بنابراین سعی کنید تا هیچ گاه بدن خود را در حالتی قرار ندهید که برای هر نوع فعالیتی با علائمی خاص به شما هشدار دهد. بدن همچون یک خودرو می ماند که از ابتدا تا انتهای راه برای پیمایش یک مسیر نیازمند سوخت ویژه ای در خود می باشد. برخی از افراد وجود دارند که با بداخلاقی بر سر کار حاضر می شوند. ریشه بسیاری از این بداخلاقی ها در رابطه با عدم مصرف مهم ترین وعده یعنی صبحانه می باشد.

تأثیرات گرسنگی بر اخلاق
زمانی که غذایی از طرف شما به بدن وارد نشود، اولین گزینه ای که نسبت به آن واکنش نشان می دهد در ارتباط با قند خون شما می باشد. با افت کردن قند خون شما دچار حالتی از سرگیجه می شوید. علاوه بر آن تغییراتی نیز در اخلاق شما رخ می دهد که به احتمال بسیار زیاد موجب تعجب اطرافیان خود خواهید شد. خداوند سه وعده مهم غذایی را به صورت ذاتی در ما نهادینه کرده است. این سه وعده نشان دهنده توجه به سلامتی بدن در سه زمان متفاوت از روز می باشد که بدن شما با افت شدیدی از انرژی مواجه می شود. پس سعی کنید تا هیچ یک از این وعده ها را به صورت خودسرانه و به بهانه وزن کم کردن حذف نکنید.

تأثیرات گرسنگی بر اخلاق
افرادی که در کارهای بسیار مهم مشغول به فعالیت هستند و در طول روز از سیستم مغزی خود کار زیادی را طلب می کنند همواره باید به مصرف غذا و تأثیر آن بر روی عملکرد ذهن واقف باشند. زیرا در زمان گرسنگی فکر شما چند بعدی نخواهد بود و یکی از ابعاد آن همواره متوجه گرسنگی می شود.

افرادی که به نوعی گرسنه نیستند به راحتی می توانند از وزن ایده آلی برخوردار باشند. فردی که ساعت های زیادی از روز را به بهانه کاهش وزن به خوردن مواد غذایی مناسب نمی پردازد قطعا نمی تواند در زمان اوج گرسنگی یعنی در ظهر جلوی حجم زیاد اشتهای خود را بگیرد و در نتیجه بیشتر از حد توانی بدن خود غذا خواهد خورد. این موجب می شود تا در یک فاصله زمانی کوتاه به شدت افزایش وزن را تجربه کند.

تأثیرات گرسنگی بر اخلاق
علاوه بر آن با گرسنگی نه تنها تغییر در خلق و خوی شما ایجاد می شود بلکه علاوه بر آن می توانید از استرس های بیهوده نیز در غذاب باشید. این استرس ها می تواند سلامت بدن و سوخت و ساز شما را تحت تأثیر خود قرار دهد و در نتیجه به بیماری هایی نظیر پرکاری یا کم کاری تیروئید مبتلا شوید.