انجیر (Fig) گیاهی است از تیره توت. درخت انجیر در بیشتر نقاط کشور میروید. میوه ی این گیاه دارای مواد قندی فراوان و طبیعتی گرم است و ضمن استفاده غذائی جزء میلین های قندی به شمار میرود و افرادیکه یبوست دارند می توانند میوه انجیر را در شیر گاو خیسانده و میل نمایند و یا میوه را جداگانه خیسانده و پس از خوردن مقداری شیر گاو از بالای آن بنوشند یبوست آنان مرتفع می گردد. به گزارش مجله پزشکی دکتر سلام، میوه انجیر برای افرادیکه سرفه های رطوبی دارند نافع است و افرادیکه سرفه های غیر رطوبی و خشک دارند می توانند انجیر را با میوه هلو خیسانده و مصرف کنند و اگر سرفه رطوبی باشد انجیر به تنهایی و بدون خیس کردن می خورند. میوه انجیر از نظر دارا بودن ویتامین نیز غنی می باشد.

خواص انجیر (فیکوس) | رفع یبوست و چاق شدن

 

افرادیکه لاغرند اگر به مدت 40 روز، هر روز مقداری انجیر را با مقداری انیسون بخورند بدن آنان فربه می شود.
افرادیکه عادت به قولنج دارند و شکم دردهای سخت میگیرند و دارای یبوست نیز هستند مقداری انجیر را با یک پنجم آن مغز گردو کوبیده و میل کنند این عادت از آنان مرتفع می گردد.