CALIFORNIA MILK PROCESSOR BOARD DREAMS

نوشیدن شیر قبل از خواب شبانه باعث می‌شود شما بتوانید یک خواب کاملا راحت و بدون اختلال را داشته باشید.

اضافه کردن شیر به قهوه هم مقدار کلسیم را بالا می‌برد و هم یکسری نگرانی‌ها را به وجود می‌آورد.

به گزارش مجله پزشکی دکتر سلام، نوشیدن شیر و قهوه برای تامین نیازهای کلسیمی خانم‌هایی که در سنین میانسالی قرار دارند، کافی نیست.
مشکل این است که به ‌طور کلی خانم‌ها به جای اینکه سراغ پاکت‌های شیر بروند، بیشتر به نوشیدن نوشابه‌های گازدار رو می‌آورند.
در همین رابطه ‌یک پزشک در گفت‌وگو با مجله پزشکی دکتر سلام منطقه سیستان و بلوچستان، گفت: یک لیوان بزرگ شیر قهوه (480 میلی لیتر) تقریباً 415 میلی‌گرم کلسیم دارد که این مقدار حدود 40 درصد از نیاز روزانه به کلسیم را تأمین می‌کند. این مسئله می‌تواند نیازهای کلسیمی بعضی افراد را که عادت به نوشیدن شیر قهوه دارند، به حداقل برساند.
خندان بارانی افزود: بدن بعضی از افراد نمی‌تواند لاکتوز را تحمل کند. از آنجا که قند اصلی شیر، لاکتوز است، وقتی این افراد شیر می‌نوشند، نمی‌توانند این قند را به ترکیبات ساده‌تر بشکنند و مقدار زیادی از این قند که از طریق شیر و لبنیات وارد دستگاه گوارش‌شان می‌شود و امکان هضم ندارد، باقی می‌ماند و توسط میکرو ارگانیسم‌های موجود در دستگاه گوارش تخمیر می‌شود و در نتیجه، ترکیبات حد واسطی ایجاد می‌شوند که فشار اسمزی ایجاد می‌کنند و این به اسهال و نفخ می‌انجامد. این بیماری می‌تواند بسیار شدید باشد و جذب مواد مغذی را مختل کند و نهایتا به مشکلات متابولیسمی و سوءتغذیه منجر شود.
وی بیان کرد: افرادی که با خوردن شیر بدون لاکتوز هم دل پیچه می گیرند بعضی‌ وقت ها برای مدت زمان بسیار طولانی یک ماده غذایی را مصرف نکنند ممکن است به ترکیبات مختلف موجود در آن نیز حساسیت نشان دهند. ناسازگاری‌هایی نظیر دل‌درد مربوط به عدم استفاده طولانی‌ مدت از یک ماده غذایی است. بنابراین مصرف کم و تدریجی این ماده غذایی می‌تواند بدن را سازگار و مشکلات را رفع کند.
وی در پایان گفت: درصد قابل‌توجهی از افراد جامعه ما چون مدت طولانی شیر و لبنیات را از برنامه غذایی خود حذف کرده‌اند، وقتی در سنین و شرایط مختلف مجبور می‌شوند شیر را در برنامه غذایی خود وارد کنند با عدم تحمل اتفاقی که به دلیل مدت طولانی عدم مصرف شیر به وجود آمده، مواجه خواهند شد، اما با مصرف حجم کم شیر رقیق‌شده می‌توان دستگاه گوارش را به ترشح آنزیم مورد نظر وادار کرد و از آن به بعد، این نوشیدنی ارزشمند را در برنامه غذایی روزانه گنجاند.