دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی
دکتر خرازی
دکتر محمدرضا خرازی
جراحی زیبایی
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
دندانپزشکی زیبایی دکتر نظری
دندانپزشکی دکتر داوود سید نظری
جراح- دندانپزشک ترمیمی،زیبایی، ایمپلنتولوژیست
دکتر فلاح/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی دکتر فلاح
دندانپزشک
دکتر فراهانی/ ساختمان پزشکان
دکتر مهدی فراهانی
متخصص جراحی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
کلینیک جوان
کلینیک جوان
پوست، زیبایی و لیزر
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
دکتر شاهین کریمیان
دکتر شاهین کریمیان
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دندانپزشکی هیراد/ساختمان پزشکان
دندانپزشکی هیراد
ارائه کلیه خدمات دندانپزشکی(ایمپلنت، لمینیت،عصب‌کشی و....)
دکتر فراهانی/ ساختمان پزشکان
دکتر مهدی فراهانی
متخصص جراحی
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
دکتر فلاح/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی دکتر فلاح
دندانپزشک
دکتر شاهین کریمیان
دکتر شاهین کریمیان
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی
دکتر خرازی
دکتر محمدرضا خرازی
جراحی زیبایی
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
کلینیک جوان
کلینیک جوان
پوست، زیبایی و لیزر
دکتر احمدی لاریجانی/ساختمان پزشکان
دکتر احمدی لاریجانی
دندان پزشک
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دندانپزشکی زیبایی دکتر نظری
دندانپزشکی دکتر داوود سید نظری
جراح- دندانپزشک ترمیمی،زیبایی، ایمپلنتولوژیست
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دندانپزشکی هیراد/ساختمان پزشکان
دندانپزشکی هیراد
ارائه کلیه خدمات دندانپزشکی(ایمپلنت، لمینیت،عصب‌کشی و....)
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
نارمک/ساختمان پزشکان
دندانپزشکی نارمک
متخصص کامپوزیت زیبایی
turkey
گوشت سفید و بدون پوست بوقلمون، یک ماده غذایی با پروتئین بالا و چربی کم است. کسانی که باید غذاهای کم چرب بخورند، می‏توانند از قسمت سفید گوشت بوقلمون استفاده کنند.

گوشت سفید و بدون پوست بوقلمون، یک ماده غذایی با پروتئین بالا و چربی کم است، کسانی که باید غذاهای کم چرب بخورند، می‏‌توانند از قسمت سفید گوشت بوقلمون استفاده کنند.

به گزارش مجله پزشکی دکتر سلام ‌وضعیت زندگی بوقلمون‌ها در مزارع صنعتی مانند زندگی مرغهاست، هر پرنده حدود یک متر مربع فضا در اختیار دارد، اگر جثه یک بوقلمون را در ذهن خود مجسم کنیم، به راحتی می‌توانیم حدس بزنیم که آنها فضای کافی برای راه رفتن ندارند.

در قفس‌های پُر ازدحام، این پرندگان از انجام ساده ترین کارهای لذتبخش مانند گرفتن دوش گرد و خاک، بزرگ کردن فرزندان، جستجو در خاک برای غذا، پرواز کردن و حتی دویدن محروم هستند، پرورش بوقلمون از جمله فعالیت‌هایی است که تجربه، آگاهی و دانش بالایی را طلب می‌کند و فعالیت در این زمینه برای افراد آگاه و با تجربه به طور قطع سودآور خواهد بود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی گفت: سالانه 2084 تن گوشت بوقلمون در استان تولید می شود.

غفور عبداللّهی در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: 1944 تن گوشت از بوقلمون بومی و همین طور 140 تن گوشت از بوقلمون صنعتی در استان استحصال می‌شود.

وی تشریح کرد: وقت آن رسیده است که پرورش بوقلمون حالت صنعتی به خود بگیرد زیرا راندمان و بازده اقتصادی بیشتری نسبت به پرورش سنتی و روستایی داشته و می‌تواند سهم بالاتری را در تامین پروتئین انسانی مورد نیاز استان داشته باشد.

عبداللّهی ضمن بازگو نمودن اهداف مهم پرورش بوقلمون ادامه داد: مهم ترین هدف از پرورش بوقلمون را می توانیم دستیابی هر گله به وزن مطلوب و مورد نظر با حفظ ویژگی‌های کیفی آن قلمداد کنیم.

وی از نقش سهم گوشت بوقلمون در ارتقای ضریب سلامت جامعه گفت و تاکید کرد: در صورت افزایش سهم گوشت بوقلمون در پروتئین مصرفی، ضریب سلامت جامعه ارتقا خواهد یافت.

مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی نیز گفت: از هر بوقلمون بومی 6-5 کیلوگرم گوشت و از هر بوقلمون صنعتی 15-12 کیلوگرم گوشت تولید می شود.

وی تشریح کرد: گوشت این پرنده حاوی هر دو نوع گوشت سفید و قرمز است، 65 درصد گوشت بوقلمون سفید و در ناحیه سینه و 35 درصد آن تیره و در ناحیه ران‌ها قرار دارد و هریک از این گوشت‌ها از نظر طعم و مزه باهم متفاوتند.

بهروزین با اشاره به ویژگی‌های گوشت بوقلمون، ادامه داد: گوشت سفید و بدون پوست بوقلمون، یک ماده غذایی با پروتئین بالا و چربی کم است، کسانی که باید غذاهای کم چرب بخورند، می‏‌توانند از قسمت سفید گوشت بوقلمون استفاده کنند.

مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی یادآور شد: گوشت سینه و بال‌ها سفید و لذیذ و از نظر مزه شبیه گوشت گوساله است و گوشت قرمز آن که اغلب در ران‌ها یافت می‌شود، بسیار نرم و طعمی شبیه گوشت پرندگان وحشی یا شکاری را دارد.

وی با معرفی شهرستان‌های برتر در پرورش بوقلمون صنعتی اظهارکرد: ملکان، مرند و میانه از شهرستان‌های برتر آذربایجان شرقی در پرورش بوقلمون صنعتی هستند.

بهروزین تاکید کرد: فرهنگسازی گسترده و کارشناسانه در زمینه‌ نهادینه‌ سازی اهمیت سلامت عمومی جامعه از مهم‌ترین راهکارهای گسترش فرهنگ سلامت و بهداشت عمومی جامعه است.

کارشناس مسئول سایر طیور سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی هم در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا گفت: سالانه از هر بوقلمون ماده بومی 40 تخم حاصل می شود.

کمال نیکسان افزود: افزایش حجم توده گوشت قسمت‌های سینه و ران نسبت به حجم استخوان و در نتیجه ضایعات کمتر نسبت به گوشت‌های مشابه ویژگی برجسته بوقلمون است.

وی با اشاره به میزان کم کلسترول در گوشت بوقلمون تشریح کرد: کارشناسان گوشت بوقلمون را به‌ دلیل دارا بودن بافت ویژه، هنگام طبخ حجم خود را از دست نداده و به دلیل داشتن پروتئین بالا، حداقل چربی اشباع‌ شده، کمترین سطح کلسترول و عدم دارا بودن چربی میان‌بافتی در مقایسه با گوشت قرمز، از اهمیت بسیاری برخوردار می دانند.

نیکسان ضمن اشاره به میزان تولید تخم شترمرغ در استان ادامه داد: کارشناسان سالانه تولید 860 تن تخم بوقلمون در استان را برآورد کرده‌اند.

کارشناس مسئول سایر طیور سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: گوشت بوقلمون منبع خوبی از ویتامین‌های آ، ب1، ب3، ب6، ب12 و املاحی چون سلنیوم، منیزیم، مس، آهن، روی، پتاسیم و اسیدآمینه تریپتوفان به ‌شمار می‌رود.

وی از مهم ترین مراکز پرورش بوقلمون بومی در استان گفت و اظهارکرد: تبریز، مرند، اهر، آذرشهر و بناب در پرورش بوقلمون بومی سرآمد شده اند.

نیکسان گوشت بوقلمون را ماده غذای مناسبی برای کودکان دانست و تاکید کرد: گوشت بوقلمون به عنوان منبعی سرشار از فسفر (14 درصد در 100 گرم گوشت) و پتاسیم (7 درصد در 100 گرم گوشت)، ماده غذایی مناسبی برای کودکان محسوب می‌شود.

بر اساس این گزارش، گوشت بوقلمون می تواند جایگزین بسیار مناسبی برای گوشت قرمز باشد و از لحاظ پروتئین با گوشت‌های قرمز و از لحاظ دارا بودن میزان آهن نیز با گوشت گوساله برابری می‌کند و می‌تواند به عنوان یک گوشت با کیفیت در سبد پروتئینی خانوار قرار بگیرد.

5 1000
ارسال شده در 22 تیر 1393 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • تأثير داروهاي جديد در كاهش خطر حملات قلبي
  • اخلاق پزشک با بیمار
  • پیری زودرس و مقابله با آن
  • سرکوب چربی های قهوه ای و از بین بردن دیابت
  • تحقیر دیگران یعنی تحقیر خود
  • اهمیت کاهش مصرف شیرینی جات
  • 12 باور غلط دخترها برای ازدواج با مرد مناسب
  • مواد خوراکی مفید برای جوانتر شدن
  • محبوبترین ها

  • 50 فایده طلایی عسل را بشناسیم
  • 8 دلیل برای اینکه هر روز سیب سبز میل کنید
  • عادتهای خوبی که به کاهش وزن کمک میکند
  • مصرف مکرر سیب زمینی و ابتلا به دیابت
  • 5 فرضیه درباره بهترین زمان خوردن میوه ها
  • کاهش خطر مرگ با مصرف میوه و سبزیجات در روز
  • این رژیم غذایی ممکن است زوال شناختی پس از سکته مغزی را کاهش داده یا روند آن را آهسته تر سازد
  • لیستی از غذا های مناسب برای خانم های باردار
  • رپورتاژ

  • لبخندی کودکانه با دندان هایی سالم
  • طرز تهیه اسموتی های خوشمزه و چربی سوز
  • هزینه لیپوماتیک (هزینه پیکرتراشی)
  • ارائه خدمات درمانی در پلی کلینیک شبانه روزی ساج
  • دکتر وحید عارفی دندانپزشک و متخصص بیماری های لثه
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام (NEW) است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی