مشاوره زیبایی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
کلینیک ارتوپدی سپید
کلینیک ارتوپدی سپید
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
متخصص جراح پلاستیک و زیبایی
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
کلینیک ره یا
دکتر امید رحمانی
پزشک پوست مو زیبایی كاسمتولوژيست از فرانسه
پیرایه
پوست، مو و زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک

میوه های شیرین میوه های اسیدی گروههای غذایی سبزیجات نشاسته ای ترکیب غذاها

بر اساس چارت ترکیب غذاها میوه ها و سبزیجات  میوه ها و سبزیجات به هشت گروه  تقسیم شده اند. این هشت گروه  شامل موارد زیر می شوند

1. سبزیحات بدون نشاسته و دارای نشاسته کم از جمله: فلفل دلمه ای، انواع کلم، براکلی، کرفس، خیارسبز، سیر، پیاز، گوجه، لوبیا سبز، کدو سبز، تره فرنگی، جعفری، کاهو، ترب و تربچه، اسفناج، ریواس، شلغم و ….

2. سبزیجات نشاسته ای: کنگر، چغندر لوبیا، هویج، ذرت، نخود فرنگی، سیب زمینی، کدو و …

3. میوه ها و سبزیجات چرب و پروتئینی: آووکادو، حبوبات، آجیل، تخم کدو، کنجد و ….

4. دانه ها: گندم، ارزن، برنج و …

5. میوه های شیرین: موز، خرما، انجیر، خرمالو، آلو، انگور و …

6. میوه های دارای اسید کم یا فرعی: سیب، زردآلو، گلابی، انبه، آلو شیرین، هلو

7. میوه های اسیدی: گریپ فروت، پرتغال، لیمو ترش، لیمو شیرین، آناناس، انار،زغال اخته، توت فرنگی، سیب ترش، آلو ترش …

8. ملون ها: طالبی، خربزه، گرمک، هندوانه و …

طبق چارت ترکیب مناسب میوه ها و سبزیجات پیشنهاد می شود که در صورت تمایل به ترکیب میوه ها و سبزیجات، سبزیجات نشاسته ای و غیر نشاسته ای و میوه های پروتئینی و چرب با هم ترکیب شوند.

دانه ها تنها با سبزیجات نشاسته ای ترکیب شوند

میوه های شیرین تنها با میوه های دارای اسید کم یا فرعی ترکیب شوند

میوه های اسیدی تنها با میوه های دارای اسید کم یا فرعی ترکیب شوند

ملون ها نیز به هیچ عنوان با میوه ها و سبزیجات دیگر ترکیب و خورده نشوند.

لازم به ذکر است که رعایت موارد پیشنهاد شده فوق به هضم بهتر میوه ها و سبزیجات کمک می کند.

5 1000
ارسال شده در 31 تیر 1393 توسط با موضوع تغذیه
پيلتن شاپ
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x