nutsdailydiet

بنظر می رسد خوردن مغزهای مغذی (Tree nuts) به کاهش و  ثابت نگه داشتن  قندخون در بیماران مبتلا به دیابت نوع2 در مقایسه با اشخاصی که تحت  اصول غذایی کنترل شده هستند، کمک می کند.

یک متاآنالیز سیستماتیک بروی شواهد بدست آمده از 12 کارآزمایی بالینی که در آن 450 نفر شرکت داشتند، نشان داد که حدود دو وعده ی سروینگ از Tree nutsدر روز سبب بهبود دو مارکر کلیدی از قند خون می شود: آزمایش هموگلوبین A1C   و آزمایش قند خون ناشتا .

بهترین نتایج وقتی بدست آمد که این افراد بجای کربوهیدرات های تصفیه شده از Tree nutsاستفاده کردند. نتایج این تحقیق در مجله ی PLOS ONE  منتشر گردید.

دکتر Sievenpiperمی گوید: شرکت کنندگان در این بازنگری 56 گرم از مغزهای مغذی را هر روز مصرف می کردند. یک وعده ی سروینگ از Tree nutsحدوداٌ برابر با یک چهارم فنجان یا 30 گرم است. او می افزاید: افراد ساکن در آمریکای شمالی بطور متوسط کمتر از یک وعده ی سروینگ از Tree nutsدر روز استفاده می کنند بنابراین استفاده از Tree nutsیک روش برای بدست آوردن منافع متابولیک است.

Tree nutsها عبارتند از بادام، بادام هندی، بلوط، نارگیل، فندق، گردوی آمریکایی، ماکادامیا، Pine nutsو پسته .

دکتر Sievenpiperمی گوید: این مغزها حاوی مقادیر زیادی چربی هستند چربیهای آن از نوع چربیهای غیراشباع سالم است اما حاوی مقادیر زیادی کالری می باشند اما شرکت کنندگان در این کارآزمایی ها با مصرف این nutها هیچگونه اضافه وزنی نیافتند. او می افزاید: مصرف مغزهای ذکر شده  یک راه دیگر برای حفظ مقدار قند خون در محدوده ی سلامت از طریق الگوی تغذیه ای سالم است.

منبع-http://diabetestma.org