cooking

در این بخش به چند مورد  اشاره می کنیم که  بطور یقین در زندگی روزانه  به  داد شما خواهند رسید.

۱. قارچها را برای شستن درون آب نگذارید. قارچ آب را به خود میگیرد و موقع پخته شدن آب زیادی میندازد.

۲. برای جدا کردن پوست سیب زمینی و گوجه فرنگی و هویج، آن ها را چند دقیقه داخل آبجوش انداخته و سپس در آب سرد بگذارید. پوستشان به راحتی کنده میشود.

۳. گذاشتن تخم مرغ آبپز درون آب سرد کمک خواهد کرد تا راحت تر پوست آنها را بکنید.

۴. هنگام پختن برنج برای آبکشی، کمی آبلیمو به آب آن اضافه کنید تا رنگ دانه های برنج سفید تر شود.

۵. وزن هندوانه رسیده نسبت به ظاهرش کمی سبک تر و صدای ضربه هایی که به آن میزنید بم تر است!

۶. برای رسیدن موز و گوجه فرنگی نارس آنها را داخل یک حوله مرطوب قرار داده و درون پاکت کاغذی بگذارید تا زودتر برسند.

۷. میوه جات را باید رسیده و سبزیجات را نارس مصرف کرد.

۸. برای زدودن لکه چربی روی فرش جوش شیرین خشک روی آن بریزید و آن را داخل پرزها بمالید و صبح روز بعد روی آنرا جارو برقی بکشید.

۹. قارچ را برای تازه و شاداب ماندن از داخل کیسه نایلونی بیرون آورده و داخل روزنامه یا یک پاکت کاغذی، درون یخچال بگذارید تا نفس بکشد!

 

10. پنیر شور را داخل دوغ نگهدارید. هم نمکش کمتر میشود و هم سالمتر میماند و هم مزه خوبی خواهد داشت.

۱1. شوری غذا را با یک قاشق سرکه و یا یکی، دو حبه قند و یا کمی شکر میتوان گرفت. از سیب زمینی هم میتوان کمک گرفت.

۱2. پیچیدن روزنامه به دور خیار سبزه، از چروک شدن پوست آن جلوگیری می کند.

منبع-آموزنده