sharma-obesity-asthma

نفس کشیدن با احساس سنگینی و فشار در قفسه ی سینه  علائمی ست که بیمار بعنوان تنگی نفس ذکر می کند . تنگی نفس های غیرقابل تحمل و شدید و یا تنگی نفس همراه با علائم دیگر همراه با سرفه ، سرگیجه ، خلط ، دفع خون و تپش قلب  خطر تنگی نفسی را بیشتر می کند

چاقی را می توان مادر بسیاری از امراض جدی برای هر فردی دانست یکی از مشکلاتی که پیامد چاقی به خصوص چاقی شکمی است،‌ تنگی نفس و اختلال در تنفس است.

حمید سهراب پور، فوق تخصص بیماریهای ریوی گفت: چاقی، اعم از اینکه از نوع شکمی و یا سایر قسمت‌های بدن را شامل شود، محدودیت‌هایی در حرکت عضلات تنفسی ایجاد می‌کند که پیامد آن، ایجاد تنگی نفس است و بسته به میزان چاقی،‌ بروز این نوع مشکلات در افراد چاق متفاوت است.

وی ادامه داد: مشکل دیگر، کم تحرکی است که در افراد چاق بیشتر مشهور است افراد چاق کم تحرک هستند که این کم تحرکی خود منجر به چاقی بیشتر و بروز مشکلات تنفسی بیشتر می‌شود و این سیکل معیوب، مدام تکرار می‌شود. بنابراین کاهش وزن سلامتی تمامی ارگانها، از جمله سیستم تنفسی را برای افراد چاق به همراه دارد.
این فوق تخصص بیماریهای ریوی در ادامه گفت: فعالیت عضله دیافراگم در اثر چاقی، تغییری نمی‌کند، ولی از آنجایی که چاقی،‌ باعث کاهش حجم قفسه سینه می‌شود، مشکلات تنفسی در پی کاهش راندمان تنفسی بروز پیدا می‌کند. در نتیجه بهترین و اولین درمان برای رفع تنگی نفس افراد چاق، کاهش وزن باشد.