350x195x670px-Clear-up-Acne-While-Pregnant-Step-6.jpg.pagespeed.ic.hz0-xhq34xبرای خانم های بارداری که استرس بالایی دارند و شاید این استرس سبب مشکلاتی مانند آکنه در آن ها شده چند توصیه برای کاهش فشارهای عصبی و روانی داریم

اگر باردارید، ممکن است با ظاهر شدن یک‌سری جوش‌های ریز روی بازو یا دیگر قسمت‌های بدنتان احساس ناراحتی کنید. شاید هم این جوش‌ها از بارداری‌ای که سال‌های قبل آن را تجربه کرده‌اید، هنوز بر جای مانده باشد

به هر حال، اگر چنین است باید بدانید این مشکل، عارضه حتمی بارداری نیست و فقط برخی از زنان طی بارداری با آن مواجه می‌شوند. در واقع این مشکل همان آکنه است؛ بیماری‌ای است که زمینه ژنتیکی دارد و ممکن است در افرادی که مستعد آن هستند، تحت تاثیر شرایطی مانند بارداری، تغییر آب و هوا، استرس و…. به وجود بیاید.
گاهی دیده می‌شود که این گروه قبلا مبتلا به جوش و آکنه بوده‌اند و در این دوران علایم آنها تشدید شده است. در خانم‌های باردار، آکنه یا جوش به دلیل تغییرات هورمونی که در این دوران به وجود می‌آید، نمایان یا تشدید می‌شود.
حتی دیده شده است برخی خانم‌ها که تا به حال مبتلا به جوش یا آکنه نبوده‌اند، در این دوران از این مساله شکایت دارند. در این موارد باید به این مساله توجه داشت که برخلاف تصور عامه که می‌گویند آکنه فقط مختص بلوغ است، آکنه مربوط به سنین بلوغ نبوده و ممکن است در هر سنی (سنین نوزادی یا حتی در سالمندی) خود را نشان دهد.
بنابراین اگر خانمی در این دوران با چنین علایمی مواجه شد نباید نگران شود. این علایم ممکن است بعد از دوره بارداری برطرف شده و دیگر اثری از آن نباشد یا اینکه بعد از این دوران همچنان این جوش‌ها باقی بماند. همچنین ممکن است مشکل شما با تحریکاتی چون کیسه کشیدن یا لیف زدن آن موضع تشدید شود یا با خارش همراه باشد.
لازم است جهت کنترل علامت‌هایی مانند خارش، از تحریک کردن موضعی که آکنه دارد، بپرهیزید و از پوشیدن لباس‌های تنگ خودداری کنید تا ناحیه مورد نظر تحریک نشود. اگر خارش آزاردهنده و بیش از حد بود می‌توانید با یک متخصص پوست و مو مشورت کنید.