pesticides

مواد شیمیایی مانند آفت کش ها و حشره کش ها که مرتبا در محصولات کشاورزی به منظور محافظت از آنها  بکار می رود و روی مواد غذایی وجودارد آیا تولید بیماری نمی کند؟

مانده آفت کش ها

در حالی که بسیاری از مواد شیمیایی  در مواد غذایی باقی می ماند. این آثار باقی مانده آفت کش ها سمی هستند و می تواند بسیار مضر باشد، به ویژه برای  کودکان و نوجوانان  در حال رشد زیان آور است. در اینجا برخی از روش های برای جلوگیری از مصرف آثار باقی مانده آفت کش ها  بیان میکنیم:

• تغییر به مواد غذایی آلی
 مواد غذایی آلی میوه ها و سبزیجات که به طور طبیعی رشد کرده است هیچ گونه مواد شیمیایی بر روی آنها پاشیده نشده است. با مصرف غذاهای ارگانیک، شما قادر خواهید بود  از مصرف آفت کش ها و حشره کش ها پیشگیری کنید

• مواد غذایی  را  خوب بشوپید
  مواد غذایی خود را  قبل از مصرف خوب بشویید.  به این طریق که  سینک  را با آب پر کرده،  سبزیجات  را در آن  غوطه ور کنید،  یک قاشق غذاخوری سرکه ریخته و به مدت ده دقیقه بماند سپس بشویید

• پوست  لایه بیرونی
  میوه ها و سبزیجات که دارای پوست و یا لایه های بیرونی است ، به راحتی می توانید  این لایه های بیرونی را جدا کنید. مطمن شوید که داخل این میوه یا سبزی آلوده نشده و در نتیجه  غذای سالمی است

منبع-این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع مجاز می باشد