OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ماهی فواید بسیار زیادی دارد و بایستی نحوه تهیه آن درست باشد و باید سعی شود کمتر به صورت سرخ شده مصرف شود و با مدت زمان کوتاهی سرخ شود و تهیه آن به صورت کبابی و آب پز و بخارپز ارجحیت دارد و نباید به آن نمک زیاد زد چرا که بسیاری از فواید آن از بین می‌رود و ماهی‌های نمک سود شده خواص کمتری دارند

ماهی بهترین گوشت است که علاوه بر فسفر و آهن فراوان سرشار از امگا 3 بوده و برای فعالیت مغز بسیار مفید است.

محمد جواد حسین زاده متخصص تغذیه  گفت: چند شیوه برای طبخ ماهی وجود دارد. روشی که بیشترین طرفدار را دارد و مفیدترین و بدترین روش طبخ است سرخ کردن ماهی است در شیوه سرخ کردن بدنبال حرارت بالا و روغن زیادی که مصرف می‌شود کالری بالایی وارد غذا می شود که اصلا از نظر تغذیه‌ایی مطلوب نیست.

حسین زاده ادامه داد: در شیوه طبخ ماهی به روش کباب کردن از آنجایی که گوشت در معرض شعله مستقیم آتش قرار دارد شیره گوشت در تماس با شعله تجزیه شده و مواد سمی تولید می‌کند که مصرف آن طی طولانی مدت سرطانز‌ا است.
این متخصص تغذیه تاکید کرد: شیوه طبخ بخار‌پز ماهی بهترین حالت است که ماهی در بخار خودش پخته می‌شود و‌ علاوه بر حفظ تمام مواد مغذی و معدنی آن چون روغن اضافه دریافت نمی‌کند کم کالری بوده و تنها روغن مفید خود ماهی که امگا 3 است در ماهی وجود خواهد داشت.