do_food_dyes_cause_hyperactivity به برخی جنب و جوش های کودک در اصطلاح شيطنت گفته مي شود. حالا وقت آن است كه نگاه دقيق تري به اين مشكل بيندازيد تا از سوءتفاهم درباره فرزندتان پيشگيري كنيد.

هر پدر و مادری دوست دارد کودکی سلامت و پرجنب‌ و جوش داشته باشد. ولی گاهی این فعالیت‌های کودک، فراتر از صبر والدین است.

محمد جواد حیدر متخصص روانشناس بالینی گفت: بیش فعالی درمورد کودکان معمولا از سنین 3 تا 3/5 مشهود می‌شود و هر چند نمی‌توان تفکیک جنسیتی برای این بیماری قائل شد، ولی می‌توان گفت بیشتر در پسر بچه‌ها مشاهده می‌شود و این بیماری، یک مشکل حاد و خاص است که بهتر است؛ تشخیص درست، تا قبل از سنین مدرسه، درمان شود.

دکتر حیدر در ادامه گفت: یک نوع از بیش فعالی، حالتی است که کودک، جنب‌ و جوش خیلی زیاد دارد، بطوری که والدین و اطرافیان را به شدت آزار می‌دهد. نوع دیگری از بیش فعالی وجود دارد که کودک نقصان تمرکز داشته و نمی‌تواند بر روی یک کار خاص تمرکز کند.
وی بیان کرد: نوع سوم و شدیدتر بیش فعالی، ترکیبی از دو حالت فوق است یعنی علاوه بر اینکه کودک بسیار پرتحرک و پرجنب و جوش است، عدم تمرکز هم دارد. هر سه حالت این بیماری نیاز به معاینه و تشخیص توسط پزشک متخصص روانشناس بالینی و کودک، دارد و نمی‌توان انگ بیش فعالی را به هر کودک پرجنب‌ و جوش، زد.
این متخصص روانشناس بالینی در پایان گفت: درمانهای دارویی، رفتاری و درمان روانشناسی و روشهای نوین درمان این بیماری هستند و والدین نباید نگران باشند چرا که در صورت تشخیص به موقع و شروع درمان، کودک به طور کامل بهبودی پیدا می‌کند.