مشاوره زیبایی
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی

3_028_after40_nutrition720L

لوبیا سفید منبع خوبی از فیبر و پروتئین است شاخص قند خون بسیار پایینی دارد مهار کننده های آلفا آمیلاز به تنظیم ذخیره چربی در بدن کمک میکند. ، لوبیا سفیدیک منبع خوبی از منیزیم است، ماده معدنی با خواص درمانی متعدد دارد.لوبیا یک غذا فوق العاده سالم است. آنتی اکسیدان ها، فیبر، پروتئین، ویتامین B، آهن، منیزیم، پتاسیم، مس و روی دارد.  خوردن روزانه آن خطر ابتلا به دیابت، بیماری های قلبی، سرطان روده بزرگ را کاهش می دهد، به کنترل وزن کمک میکند. لوبیا اشتها را کم میکند

موارد استفاده: دیابت، چاقی

اثرات: کاهش قندخون، کاهش اشتها/ چاقی، تصفیه کننده و سم زدا.

مواد تشکیل دهنده: نشاسته، پروتئین، آهن، پتاسیم، سلنیوم، مولیبدن، تیامین، ویتامین ب6، اسید فولیک

افزایش قندخون و سطح انسولین شروعی برای مقاومت به انسولین و دیابت نوع 2 است. در رژیم مرسوم امروزی، نان سفید، برنج و سیب‌زمنی شامل مونوساکاریدهایی هستند که به سرعت در روده‌ جذب می‌شوند. این غذاها در اصطلاح دارای معیار گلیسمی بالا هستند (قند خون را به سرعت افزایش می‌دهند) و سبب بیماری‌های قلبی عروقی و چاقی می‌شوند. بسیاری از مطالعات نشان داده‌اند که لوبیای سفید نوعی بازدارنده‌ برای آنزیم آلفا-آمیلاز (آنزیمی که شکستن نشاسته در دستگاه گوارش انسان را سرعت می‌بخشد) است. خوردن این بازدارنده از شکستن کربوهیدرات غذاها در روده پیشگیری می‌کند و قند کمتری تبدیل به چربی می‌شود.

علاوه بر این، لوبیای سفید خاصیت سم‌زدایی نیز دارد. گیاهان سم‌زدا ، مواد سمی و بیهوده را از بدن خارج می‌کنند و عملکرد کلیه و کبد را بهبود می‌بخشند و جریان خون را در بافت‌ها افزایش می‌دهند.

روش‌های آماده سازی و دوز مصرف: تمام انواع لوبیاهای سفید غذای دارویی بسیار مفیدی هستند که همواره و به هر مقداری می‌توانید از آنها استفاده کنید. اما در صورتی که به صورت کپسول استفاده شوند بهتر است یک یا دو کپسول پیش از هر وعده‌ی غذایی مصرف شود.

منبع-http://fa.parsiteb.com

5 1000
ارسال شده در 26 مرداد 1393 توسط با موضوع تغذیه
کدکم چیست؟

بهترین روش برای ایمپلنت, ارتودنسی و زیبایی دندان استفاده از دستگاه فوق پیشرفته کدکم است.

اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x