32283-1_n

یک تحقیق جدید نشان داده است که  معالجه  بیماری پارکینسون با شیوه تحریک عمقی مغز deep brain stimulation در اشخاص سالخورده  آنطور که قبلا فکر میکردن عوارض زیادی ندارد.

در روش تحریک الکتریکی عمقی مغز که از آن در سال های اخیر در درمان بیماری پارکینسون استفاده میشود پزشک جراح الکترود هایی را در قسمت های خاصی از مغز کار میگذارد. تا کنون تصور میشد که استفاده از این روش در افراد مسن ممکن است با عوارض بالایی همراه باشد ولی محققان دانشگاه دوک Duke University در یک تحقیق حدود 1750 بیمار را که از این روش استفاده کرده اند مورد بررسی قرار داده و به این نتیجه رسیده اند که استفاده از تحریک عمقی مغز در درمان بیماران مبتلا به پارکینسون و با سن بالای 75 سال عوارضی بیش از افراد با سن کمتر ندارد.

عوارضی که رد این مطالعه مورد بررسی قرار گرفته بود عفونت زخم جراحی، پنومونی و آمبولی ریوی بوده است. نتایج این مطالعه در مجله JAMA Neurology به چاپ رسیده است.

پارکینسون یکی از بیماری های سیستم عصبی مرکزی است که معمولا در سنین بالا ایجاد شده و موجب بروز اختلالات حرکتی مانند لرزش دست ها و انگشتان و کندی حرکت میشود. این بیماری معمولا با استفاده از دارو کنترل میشود ولی با مسن تر شدن بیماران و شدیدتر شدن بیماری و ظاهر شدن عوارض جانبی داروها ممکن است نیاز شود تا از روش تحریک عمقی مغز deep brain stimulation استفاده شود.

منبع-iranorthoped