Canteloupe_and_cross_section
طالبی بر اساس طب سنتی ایرانی، دارای طبع گرم و تر بوده و یکی از غنی‌ترین میوه‌های حاوی ویتامین A، B1، B3، B5، B6 و C و مواد مغذی چون پتاسیم، فولات، فیبر، منیزیم و ید می‌باشد.

کارشناس تغذیه مرکز بهداشت بجنورد گفت: مصرف روزانه طالبی به دلیل خواص بی شمار در تابستان توصیه می‌شود.
شهلا جودت  افزود: طالبی میوه‌ای سرشار از مواد مغذی است و خواص بی شماری دارد.
وی ادامه داد: طالبی یکی از منابع غنی از کاروتن و ویتامین A است که بتاکاروتن آن پس از مصرف می‌تواند در دستگاه گوارشی به ویتامین A تبدیل شود و این ویتامین در بهبود سیستم ایمنی بدن، تولید مثل و بینایی نقش موثر دارد.
وی تصریح کرد: طالبی علاوه بر بتاکاروتن، پتاسیم بالایی دارد که وظیفه انتقال امواج عصبی و عملکرد صحیح سیستم عصبی بدن و ماهیچه‌ها را تقویت می کند.
وی اظهار کرد: پتاسیم موجود در طالبی، هم چنین می‌تواند با مکانیسم‌های متفاوت سبب گشادی عروق و بهبود جریان خون شود و کمبود آن با ایجاد انقباض در عروق زمینه بروز سکته‌های مغزی را فراهم می آورد.
وی تاکید کرد: برای تامین بخشی از آب بدن در فصل تابستان به مقدار کافی از این میوه مصرف کنید.