Barbecue-bargains-as-we-r-006
بسیاری از ما به دنبال راهی برای خوش‌طعم کردن غذاهای خود هستیم. طعم خوش غذا علاوه بر اینکه محرکی برای اشتها است، می‌تواند برای افراد کم وزن، کم اشتها یا گاها بیمار نیز مفید باشدولیدر عین حال نیز باید مراقب اضافه وزنتان نیز باشید

پژوهشگران معتقدند شیوه‌های طبخ غذا اثری مستقیم بر تنظیم اشتها در افراد دارد.کار‌شناسان هشدار می‌دهند کباب کردن غذا روی منقل و یا اجاق و یا دستگاه کباب پز می‌تواند سبب تحریک اشتها در افراد شود.
گفتنی است، یک فرد عادی در تعطیلات غذاهای معمولی مانند برگر، سوسیس، کالباس، سالاد سیب زمینی را حداکثر تا ۵۰۰ الی ۷۰۰ کالری مصرف می‌کند.
پژوهش‌ها نشان داده اما در صورت پخت غذا روی منقل در فضای باز این تحریک اشتها و خوردن غذا تا ۱۸۰۰ کالری افزایش می‌یابد و سبب چاقی ناگهانی در افراد می‌شود.