مشاوره زیبایی
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
800px-Ikura_gunkan_maki_sushi_by_sfllaw_in_Toronto
این تخمهای کوچک ارزشمند علاوه بر آن که سرشار از پروتئین است ، به دلیل داشتن غلظت بالای اسیدهای چرب می تواند از افسردگی و بیماری های قلبی عروقی نیز جلوگیری کند. تخم انواع خاویار یک ماده غذایی پرانرژی است که طعم و بویی بسیار خوشایند دارد.

اشپل همان تخم‌ ماهی است که قبل از تخم‌ریزی ماهی، آن را به صورت بهداشتی از شکم ماهی خارج کرده و در غذا مصرف می‌کنند.

حتما موقع پاک کردن شکم ماهی سفید، تعداد زیادی از تخم‌های آن را دیده‌اید و شک داشته‌اید که آنها را نگه دارید یا دور بریزید.

فکر می‌کنید این مواد غذایی ارزش تغذیه‌ای دارند یا زیان‌‌بارند؟

در کل، اشپل یکی از مخلفات غذایی است که ارزش غذایی بالایی دارد و معمولا آن را با چلوکباب، زیتون‌پرورده، باقلا و مغز گردو میل می‌کنند و حتی بعضی‌ها با آن، کوکو تهیه می‌کنند.

این ماده غذایی سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 است و یک قاشق غذاخوری آن معادل یک واحد روغن و دو قاشق‌ غذاخوری آن معادل یک واحد گوشت محسوب می‌شود. پس نباید در مصرف‌اش زیاده‌روی کرد، چون کالری فراوانی را در یک وعده به مصرف‌کننده می‌رساند.

خوشبختانه اشپل ماهی،‌ آلوده به فلزات سنگینی مثل جیوه نیست و به راحتی می‌توان آن را میل کرد، زیرا فلزات سنگین معمولا در لایه‌های سطحی و پوست ماهی ‌ها جای می‌گیرند.

من توصیه می‌کنم اشپل ماهی را با روغن خودش تفت بدهید، به شکلی که قابل خوردن باشد یا با کمی آب‌لیموی تازه آب‌پز کنید تا به این ترتیب، از روغن‌های خوراکی دیگر کمتر برای سرخ‌کردنش استفاده کنید، زیرا به اندازه کافی انرژی دارد.

در ضمن، مصرف این ماده غذایی به تمامی افراد، جز آنهایی که نسبت به ماهی و فرآورده‌هایش حساسیت دارند، توصیه می‌شود.

البته باز هم تکرار می‌کنم که باید در خوردن آن حد اعتدال را رعایت کرد.

5 1000
ارسال شده در 23 شهریور 1393 توسط با موضوع تغذیه
کد کم چیست؟

کدکم می تواند از دندان ها اسکن سه بعدی بگیرد و در همان لحظه اقدام به ساخت کل یا بخشی از دندان با ظرافت فوق بالا نماید.

اطلاعات بیشتر
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x