بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال

محصولات لبنی روغن های گیاهی چربی های اشباع چربی زیاد اسیدهای چرب غیراشباع

خیلی از چربی های اشباع، کلسترول و یا روغن های ترانس را می شناسید ولی آیا معنا و مفهوم  اسید چرب ضروری را میدانید؟ اسید چرب ضروری به آن عنصری اطلاق می شود که بدن به آن احتیاج دارد و بدن قادر نیست آن را از راه  آمیختن به  چربی های دیگر به دست آورد.

چربی در تمام غذاها وجود دارد اما در ادامه به بیان غذاهای گوناگون و نوع چربی موجود در آنها خواهیم پرداخت:

۱- ماهی ها ممکن است پرچرب و یا کم چرب باشند. چربی موجود در ماهی ها از نوع اسیدهای چرب غیراشباع است و این چربی همیشه به صورت مایع می باشد حتی اگر این ماهی ها در آب های سرد شنا کنند. ( روغن اشباع هرگاه سرد شود سفت می گردد.)

۲- گوشت پرندگان مانند مرغ و بوقلمون بدون پوست، کم چرب هستند.

۳- گوشت قرمز عمدتا چربی بالایی دارد و بیشتر چربی های موجود در آن از نوع اسیدهای چرب اشباع به شمار می رود.

۴- در مورد گروه غلات می توان گفت که آنها چربی کمی دارند. در واقع، چربی موجود در غلات در حدود ۳ درصد وزن آنها می باشد.

۵- انواع میوه ها و سبزیجات دارای چربی بسیار ناچیزی هستند و اسیدهای چرب غیراشباع دارند.

۶- محصولات لبنی گوناگون نیز دارای وضعیت متفاوتی هستند. به عنوان مثال، خامه در زمره غذاهای چرب قرار می گیرد. انواع شیر و پنیرهای معمولی، چربی نسبتا زیادی دارند. شیر فاقد چربی و انواع فراورده هایی که از آن به دست می آیند نیز کم چرب محسوب می شوند. جالب است بدانید که بیشتر چربی های موجود در انواع محصولات لبنی از نوع اسیدهای چرب اشباع می باشند.

۷- انواع روغن ها مانند روغن های گیاهی، کره و پی در گروه غذاهای خیلی چرب قرار دارند. اکثر اسیدهای چرب موجود در روغن های گیاهی از جمله اسیدهای چرب غیر اشباع هستند و اسیدهای چرب موجود در کره و پی از نوع اشباع می باشند.

نکته: انواع غذاهای آماده و یا غذاهای دارای مواد نگهدارنده مانند انواع کیک ها، کنسروها و گوشت های منجمد در مقایسه با غلات، گوشت تازه، میوه و سبزیجات دارای چربی بالاتری هستند.

منبع- مه شو

5 1000
ارسال شده در 31 شهریور 1393 توسط با موضوع تغذیه
ویزیت یاب

مطالب پیشنهادی

کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x