Sandwich_Filling_Suggestions_475x316px

کلسترول بالای گوشت قرمز  به خصوص چنانچه اگر به صورت سرخ‌کرده تهیه شود،  به سلامت قلب و عروق لطمات جدی وارد می‌سازد. علاوه بر کلسترول بالا حاوی مقدار قابل توجهی پورین است که موجب افزایش اسید اوریک خون می‌شود و بروز نقرس را بیشتر می‌کند.

مطالعه ای که توسط وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA) مرکز تحقیقات کشاورزی (ARS) منتشر شده است مطالعات نشان می دهند ساندویچ هانه تنها بخش عمده ای از رژیم غذایی در آمریکا را تشکیل می دهند بلکه مردم آمریکایی سدیم مورد نساز بدنشان را تنها از این راه به دست می آورند.

این گروه دریافتند که 49٪ از بزرگسالان در ایالات متحده حداقل یک ساندویچ که شامل یک پنجم از کل مصرف سدیم روزانه است را روزانه میل می کنند.

با توجه به مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها (CDC)، مصرف سدیم بالا فشار خون را بالا می برد. فشار خون بالا یک عامل خطر عمده برای بیماری قلبی و سکته است وعلل اصلی مرگ و میر در ایالات متحده است.
ساندویچ ها باعث افزایش ناگهانی سدیم به میزان 30-46٪ درصد در بدن می باشند که می تواند برای بدن مضر باشد.

محققان به رهبری مطالعه همکاری نویسنده و متخصص تغذیه ARS روندا سباستین، می گویند که ساندویچ ارائه یک چالش برای محققان بررسی زیرا آنها می توانند مواد مختلف باشد.

نتایج تحقیقات نشان می دهند، افرادی که یک ساندویچ میل می کنند 300 کالری بیشتر انر‍ژی دریافت می کنند و نمک موجود در آن در بافت های مختلفی از بدن رسوب می کند.