Model-lebas-parastar-26

کانون کانسر پستان جهاد دانشگاهی بیان کرده است که سرطان پستان مرسوم ترین و دومین عنصر مرگ و میر در بین بانوان ایرانی است ، این مشکل را دست کم نگیرید و هرچه زودتر برای انجام تست به پزشک بروید

دکتر الیزابت کامن، متخصص انکولوژی در مرکز درمان سرطانِ اسلون در نیویورک سیتی، هزاران زن مبتلا به سرطان را درمان نموده است. وی ضروری‌ترین توصیه‌هایی که ضامن سلامت زنان است را با ما به اشتراک گذاشته است.

شما توانمند هستید. از توانایی‌های خود استفاده کنید.

همه ما از ابتلا به سرطان هراس داریم، اما نکته مهمتر این است که ما توان مقاومت در برابر آن را داریم. جدی‌ترین اقدامات درجهت کاهش ریسک خطر ابتلا به سرطان عبارتند از تناسب اندام، ورزش کردن، خوردن میوه و سبزیجات فراوان و کاهش مصرف چربی حیوانی و استفاده از کرم ضدآفتاب. همچنین، برای برنزه کردن اکیدا از دستگاه سولاریوم استفاده نکنید، از روابط جنسی پرخطر و سیگار کشیدن هم جدا خودداری کنید. با ترک سیگار، مرگ ناشی از سرطان تا ۳۰٪ کاهش می‌یابد.

آگاه باشید که “طبیعی بودن” به معنای “سالم بودن” نیست.

اینکه برخی از مردم تصور می‌کنند که با استفاده از مکمل‌ها قادرند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهند، حقیقتا مایه هراس من است. در استفاده از آنها محتاط باشید. هیچ یک ازمعاینات پزشکی یا گزارشات FDA صحت این امر را تائید نکرده‌اند و حتی در بعضی موارد تاثیرات معکوسی گزارش شده است. شما به تصور پیشگیری از ابتلا به سرطان در واقع زمینه ابتلا و گسترش آن و حتی صدمات جبران‌ناپذیر دیگری را در بدنتان ایجاد می‌کنید. همیشه پزشک خود را از دارویی که مصرف می‌کنید مطلع کنید، که این شامل داروهایی که بدون نسخه دریافت می‌کنید نیز می‌شود.

از جستجوی افراطی علائم بیماری خود در اینترنت خودداری کنید.

اگر متوجه علائم جدید، متفاوت و حتی نگران کننده‌ای در بدن خود شده‌اید، برای تشخیص بیماری، اینترنت را زیرورو نکنید. در عوض به پزشک خود مراجعه نمایید. ما خبره‌تر هستیم. اصلا ما برای تشخیص و درمان بیماری‌هاست که سال‌ها دانشگاه رفته‌ایم. حرفه ما کمک به شماست و دقیقا به همین دلیل ما در این حرفه هستیم.

مسؤل سلامت خود باشید.

گرچه ۷۷٪ سرطان‌ها در افراد بالای ۵۵ سال تشخیص داده می‌شود، اما زنان جوان هم باید محتاط باشند. بدن خود را بشناسید و از تاریخچه بیماری‌ها در خانواده خود آگاه باشید. هر چند وقت یک‌بار چکاپ انجام دهید.

هر ماه یک مرتبه، خودتان سینه‌های خود را معاینه کنید و بعد از ۴۰ سالگی هرساله ماموگرافی انجام دهید. اگر در میان اعضای خانواده شما فردی مبتلا به سرطان سینه بوده این چکاپ‌های سالیانه را باید پیش از ۴۰ سالگی آغاز نمایید.( با پزشک خود هماهنگ کنید).
سالی یک مرتبه به متخصص پوست مراجعه کنید و نسبت به لکه‌های قهوه‌ای غیرمعمولی که روی پوستتان نمایان می‌شود و ممکن است علائم سرطان پوست باشد، حساس باشید.

هر سه سال یک‌بار، تست پاپ‌ اسمیر و بیماری‌های مقاربتی و ویروس‌هایی که مرتبط با سرطان‌های رحم هستند، الزامیست.

پزشک محبوب خود را بیابید.

سالی یک مرتبه چکاپ کامل انجام دهید. می‌توانید از پزشک عمومی یا متخصص زنان خود یا هر دو بخواهید که برایتان دستورهای لازم را بنویسد. حتی در صورت لزوم، سالی چند مرتبه چکاپ انجام دهید. همچنین از سرزدن به دندانپزشکی غافل نشوید. در صورت وجود هرگونه بیماری مشکوک در دهانتان، دندانپزشک شما را مطلع خواهد کرد. اگر به پزشک خود اعتماد کافی ندارید یا با او احساس راحتی نمی‌کنید، به پزشک دیگری مراجعه کنید.

با ترس‌های خود روبرو شوید.

بسیاری از مردم غده‌های روی بدن خود را به دلیل وحشت از آنچه که ممکن است باشند، نادیده می‌گیرند و زمانی به ما مراجعه می‌کنند که شرایطشان رو به وخامت است. تشخیص به موقع بیماری، زندگی شما را نجات خواهد داد. اجازه ندهید ترس‌هایتان عملکردها و تفکرات صحیح ذهنتان را مختل کند.

امیدوار باشید.

در طی دهه‌های گذشته، مرگ ناشی از سرطان به دلیل پیشرفت‌های علمی، طور محسوسی کاهش یافته است. ما امروزه به درمان قطعی برخی از سرطان‌ها بسیار نزدیک شده‌ایم و در زمینه برخی از سرطان‌ها به پیشرفت‌هایی نائل آمدیم که امکان ادامه حیات با سرطان نیز محیاست و منجر به مرگ نخواهد شد.

منبع-http://ibanoo.ir