parsley
جعفری گیاهی است که دارای عطر و طعم خوبی است.  ازاین سبزی بعنوان چاشنی در غذاها بخصوص پاستا استفاده می شود. اگر شما از جعفری استفاده نمیکنید به این دلایل حتما باید استفاده کنید:

غنی از مواد مغذی
جعفری منبع خوبی از ویتامین B12، C و K است. این مواد مغذی سیستم  ایمنی  را بهبود بخشیده،  استخوان ها را  تقویت و  سیستم عصبی  را بهبود می بخشد.  همچنین برای درمان بیماری هایی مانند آسم و تصلب شرایین بسیار خوب است

سلامت قلب
خوردن جعفری  به پایین آوردن فشار خون کمک میکند، و دارای مقدار زیادی  اسید فولیک، است  برای محافظت از رگ ها کمک کرده و  مشکلات قلبی و عروقی را نیز درمان می کند

ضد سرطان
اسید فولیک در جعفری برای جلوگیری از سرطان کمک میکند. مطالعات نشان داده است که خوردن این گیاه  خطر ابتلا به سرطان گردنه رحم و روده بزرگ را کاهش میدهد.

جعفری دارای خواص ضد التهابی است، بنابراین  خوردن روزانه آن  به تسکین درد مفاصل کمک میکند.

هضم
نوشیدن چای جعفری برای هضم غذا خوب است و می تواند در پیشگیری و درمان مشکلات متعدد دستگاه گوارش، که شامل نفخ شکم، سوء هاضمه و قولنج است. جعفری پر از کلروفیل است، یک ترکیب گیاهی است که  باکتری های بد را از بین می برد

پوست و مو
جعفری را می توان به طور مستقیم به پوست مالید برای درمان کبودی، نیش حشرات و لب های خشک بکار می رود، و همچنین می توانید از شپش و انگل خلاص شوید. استفاده از روغن جعفری رشد مو را افزایش می دهد

سلامت زنان
 با استفاده از جعفری جریان قاعدگی تنظیم می شود. یک راه طبیعی برای القاء سقط جنین، است

کارکرد کلیه
جعفری بیماری سنگ کلیه یا مشکلات کیسه صفرا را درمان میکند همچنین برای جلوگیری و درمان عفونت های دستگاه ادراری استفاده می شود.……

منبع-این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع مجاز می باشد