مشاوره زیبایی
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصیی آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ

milk1

آیا شیر خام خطرناک است؟ با مطالعاتی درباره  شیر و خواص درمانی آن و یا مصرف شیر خام و پاستوریزه، مطالبی را بدست آوردیم نخست اجازه دهید بفهمیم چرا محصولات لبنی مانند شیر باید پاستوریزه باشد. پاستوریزاسیون شیر شامل حرارت دادن دوره زمانی مشخص شده و درجه حرارت به منظور کشتن باکتری های ناسالم است. پاستوریزاسیون نیز بافت  شیر  را  برای مدت زمان طولانی تر تازه نگه می دارد.  از طرف  دیگر،  شیر خام طبیعی، تازه و ارگانیک است

افرادی که  طرفدار شیر خام هستند اعتقاد دارند چون شیر  خام طعم بهتری دارد، و   دارای  مواد معدنی، ویتامین ها و آنزیم ها می باشد. همچنین تفاوت در کالری نیز وجود دارد. همچنین شیر خام یک انتخاب بهتر برای افرادی  است که مشکل عدم تحمل لاکتوز دارند. با این حال، هیچ شواهد قطعی وجود ندارد که فواید  شیر خام بیش از شیر پاستوریزه است

شیر خام

با توجه به پژوهشهای موجود در ایالات متحده، در اینجا برخی از این حقایق را بیان می کنیم:

شیر پاستوریزه   عدم تحمل به لاکتوز و واکنش های آلرژیک دارد. هر دو شیر خام و شیر پاستوریزه می تواند واکنش های آلرژیک در افراد حساس به پروتئین شیر ایجاد کند
شیر خام پاتوژن های خطرناک  را به خودی خود نمی کشند.
شیر پاستوریزه  ارزش غذایی شیر را کاهش نمی دهد.
پاستوریزه کردن به این معنا نیست که  بی خطر است و پس از باز کردن شیر برای مدت طولانی نمی توان آن را نگه داشت
پاستوریزاسیون  سبب از بین بردن باکتری های مضر می شود.
پاستوریزاسیون به صرفه است

به گفته وبلاگ  www.everydayhealth.com، هیچ آسیبی در شیر خام غیر پاستوریزه وجود ندارد. با این حال،مشکلاتی از قبیل هورمون ها، آنتی بیوتیک ها، آفت کش ها و مشکلات دیگر وجود ندارداساسا سه نوع شیر می توانید بخرید: یعنی، شیر پاستوریزه تولید انبوه، شیر ارگانیک پاستوریزه و شیر خام غیر پاستوریزه.

اگر  در مورد شیرگاو نگران  مواد افزودنی موجود در آن هستید، به این معنا نیست که  شیر خام مصرف کنید. در حال حاضر، شما می توانید شیر ارگانیک پاستوریزه که در  تمام سوپر مارکت ها وجود دارد بخرید، برچسب مواد غذایی،  را در هنگام انتخاب شیر بخوانید

به گزارش مرکز کنترل و پیشگیری بیماری این افراد نباید شیر خام مصرف کنند:

زنان باردار
کودکان زیر 5 سال
سالمندان
افراد آلوده به HIV
افراد مبتلا به سرطان
هر کسی که نقص ایمنی دارد

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع مجاز می باشد

5 1000
ارسال شده در 25 مهر 1393 توسط با موضوع تغذیه
کد کم چیست؟

کدکم می تواند از دندان ها اسکن سه بعدی بگیرد و در همان لحظه اقدام به ساخت کل یا بخشی از دندان با ظرافت فوق بالا نماید.

اطلاعات بیشتر
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x