versusnew_600x450
ویتامین های مختلف در زنجبیل: زنجبیل سرشار از منیزیم، ویتامین B 6 و ویتامین C. همچنین حاوی مقدار کمی کلسیم، فسفر، مس، روی و آهن است.
 

فواید زنجبیل:

بهبود هضم غذا
بهبود جذب مواد مغذی
درمان سرماخوردگی گلو و احتقان بینی
تهوع را کاهش می دهد
نفخ شکم را کاهش می دهد
گرفتگی عضلات شکم را کاهش می دهد
التهاب و درد مفاصل را کاهش میدهد
لکه های رنگی در پوست را کاهش می دهد.

درمان با زنجبیل:

  برش های نازک زنجبیل مخلوط با نمک و آبلیمو قبل از غذا خوردن و بعد از غذا  آن به بهبود اشتها و هضم غذا کمک میکند
اضافه کردن زنجبیل در پخت و پز به عنوان یک ادویه تازه به منظور افزایش طعم و مزه استفاده می شود.
از نظر درمانی آب ریشه زنجبیل مخلوط با  آب برگ ریحان  و عسل برای درمان سرفه و سرماخوردگی است.

ویتامین های مختلف در زردچوبه:

شامل آهن، پتاسیم و ویتامین B6 است. منیزیم، ویتامین C و کلسیم نیز  در زردچوبه وجود دارد

فواید زردچوبه:

عفونت  را کاهش می دهد
گردش خون را بهبود می دهد
هضم را بهتر میکند
زخم را بهبود می دهد
پوست را سالم میکند
سیستم ایمنی بدن را افزایش میدهد
کبد را سم زدایی میکند
سطوح کلسترول را بهبود میدهد
با رادیکال های آزاد مبارزه میکند
کم خونی را درمان میکند
از سرما خوردگی پیشگیری میکند
مفاصل و التهاب  را درمان میکند

درمان با زردچوبه:

زردچوبه ضد پیری است
شیر و زردچوبه از سرماخوردگی جلوگیری میکند
زردچوبه یکی از مواد تشکیل دهنده اصلی پخت و پز هندی است، به خصوص ادویه کاری  بخشی جدایی ناپذیر از زندگی ما است.

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع مجاز می باشد