مشاوره زیبایی
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی

main

این غذای عالی و لذیذ را حتما امتحان کنید چون هم خوشمزه و هم سالم است!


پخت :45 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه کباب گوشت و بلغور برای 4 نفر

گوشت چرخ کرده 250     گرم
بلغور گندم 1/2     پیمانه
پیاز  کوچک، رنده شده 1  عدد
 سیر کوچک، رنده شده 1     عدد
تخم مرغ 1     عدد
روغن  برای سرخ کردن به میزان لازم
فلفل سیاه 1/4     قاشق چای خوری
نمک 1     قاشق چای خوری
زردچوبه 1     قاشق چای خوری
آویشن  و دارچین، کمی به میزان لازم
پاپریکا 1/4     قاشق چای خوری

طرز تهیه کباب گوشت و بلغور:

تمام مواد را با گوشت و بلغور مخلوط کرده تا به خورد هم بروند.

سپس مواد آماده شده را برای ده دقیقه در فریزر قرار میدهیم در این مدت گوشت یخ نمیزنه فقط برای بهتر حالت دادن گوشت هست.

سپس گوشت را بصورت کوفته هایی به شکل انگشت در آورده.

ماهیتابه رو چرب کرده و کوفته هارا در آن قرار داده تا هم رو و هم زیر کوفته ها کمی سرخ شود.

فر را از قبل گرم کرده قسمت گریل را روشن کرده و کوفته ها را در قسمت پایین فر به مدت 5 الی10 دقیقه قرار میدهیم.

نکاتی در تهیه کباب گوشت و بلغور:

بلغور به مدت نیم الی یک ساعت در آب خیس خورده و سپس فقط مدت 5 دقیقه روی اجاق گذاشته تا کمی پخته شود و بعد بگذارید خنک شود.

به جای یک حبه سیر می توانید از 1 قاشق چایخوری پودر سیر استفاده کنید.

5 1000
ارسال شده در 28 مهر 1393 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
کد کم چیست؟

کدکم می تواند از دندان ها اسکن سه بعدی بگیرد و در همان لحظه اقدام به ساخت کل یا بخشی از دندان با ظرافت فوق بالا نماید.

اطلاعات بیشتر
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x