gelatin1
ژلاتین یک پروتئین محصولات حیوانی  است که  برای تهیه مواد غذایی، دارو و لوازم آرایشی  استفاده میشود، اما آیا برای سلامتی انسان هم خوب است؟مو، ناخن و سلامت پوست
ژلاتین تا حد زیادی متشکل از گلایسین و پرولین که اسیدهای آمینه هستند در تولید کلاژن استفاده می شود. کلاژن یکی از عناصر ساختاری مهم  پوست است، و  برای سلول های پوست ضروری است.  ژلاتین برای  بافت همبند پوست  مفید است چرا که  پوست را  کشیده و سفت میکند.ژلاتین منبع خوبی از کلسیم، منیزیم و فسفر است، که  ناخن ها ، دندان ها، و مو را تقویت کرده و ضخیم تر میکند.  یک قاشق چای خوری پودر ژلاتین را  به شامپو  اضافه کنید.موها را حجیم کرده و تقویت میکند

چین و چروک
تخریب کلاژن علت اصلی چین و چروک است. پرولین اسید آمینه  در ژلاتین فراوان است. پرولین  سنتز کلاژن پوست از اشعه UV مراقبت میکند.در حال حاضر کلاژن در ژلاتین  چین و چروک را کاهش می دهد.

سلامت دستگاه گوارش
ژلاتین  روده را تقویت کرده  ترشح اسید معده را درمان میکند.

استخوان و سلامت مفاصل
مصرف ژلاتین  باعث بهبود سلامت مفاصل شده و التهاب را کاهش می دهد. بدنساران و و ورزشکاران برای درد مفاصل میتوانند استفاده کنند

ژلاتین برای افراد مبتلا به ورم مفاصل، آسیب های مفصل و التهاب مفاصل بسیار مفید است. اگر شما از بیماری های التهابی مانند آرتریت و یا پوکی استخوان یا مفاصل رنج می برید، مصرف ژلاتین می تواند التهاب و درد مفاصل و استخوان ها را  کاهش دهد و آنرا تقویت کند

کیفیت خواب
ژلاتین گلیسین به بهبود خواب کمک میکند. مطالعات نشان می دهد که گلیسین قبل از زمان خواب موثر است و هیچ عوارض جانبی ندارد. گلیسین همچنین  باعث کاهش اضطراب و بوجود آوردن آرامش می شود

کاهش وزن
ژلاتین باعث لاغری می شود ورزشکاران و بدنسازان با استفاده از پودر ژلاتین  وزن را کاهش میدهند. همچنین به عنوان یک مکمل غذایی  برای افزایش سوخت و ساز بدن استفاده میکنند.

چگونه  ژلاتین را به رژیم غذایی خود اضافه کنیم
پودر ژلاتین را به غذا و دسر اضافه کنید.

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع مجاز می باشد