Woman caring of her beautiful skin on the face
غذاهای متنوعی هستند که در بانشاط  نگه داشتن و شادابی پوست تاثیر مهمی ایفا می‌کنند، ولی از بین این خوراکی‌های بسیاری از مواد هستند که نپخته هستند، آنها بیشترین فایده را دارند.
در این مقاله گزارشی از ماده غذایی خام که برای پوست سلامت و شادابی به دنبال دارد تهیه کرده است:
کلم و اسفناج
این دو گیاه به حفظ مقاومت پوست کمک می‌کنند، زیرا حاوی مقدار زیادی فیتونیوتریشن (phytonutrients) هستند که مانع از آسیب رسیدن به پوست در مواجه با نور آفتاب می‌شود. مخصوصاً اسفناج که به دلیل وجود بتاکاراتونین و لوتئین که به پوست حالتی ارتجاعی می‌دهد و از خشکی آن جلوگیری می‌کند. تلاش کنید در هفته سه وعده از کلم و اسفناج در غذا یا سالاد خود استفاده کنید.
پسته و گردو
پسته و گردو یک منبع غنی برای ویتامین B و E هستند، که از سلول‌های پوستی در قبال آسیب‌های مختلف جلوگیری می‌کنند. ویتامین E در واقع یک آنتی اکسیدان بسیار قوی است که به مبارزه رادیکال‌های آزاد می‌رود از پیری زودرس پوست جلوگیری می‌کند. پس مصرف آجیل را به همراه سایر کربوهیدارت‌های سالم مانند میوه که قند کمی هم دارند فراموش نکنید.
انواع توت‌ها و مرکبات
توت‌ها یک بسته غذایی هستند سرشار از آنتی اکسیدان و فیبر، بنابراین مانع از پیر شدن پوست می‌شوند. هم چنین در از بین بردن مواد سمی که موجب جوش‌های پوستی می‌شوند تقش مهمی دارند. مرکبات هم که یک منبع غنی ویتامین C هستند و سطح کلاژن‌ها را که موجب نرمی و انعطاف پوست می‌شوند نیز افزایش می‌دهند. شما می‌توانید از مرکبات و توت‌ها یک سالاد بسیار دلپذیر تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
سیب
همانند مرکبات، سیب نیز حاوی مقدار زیادی است ویتامین C که به تولید کلاژن‌های پوستی کمک می‌کند. علاوه بر این مس موجود در سیب باعث ترشح ملانین در بدن می‌شود و رنگ دانه‌های قهوه‌ای و سیاه آن به عنوان یک محافظ طبیعی در مقابل نور آفتاب عمل می‌کنند. اضافه کردن سیب به سالاد یا ماست یک راه مناسب برای افزایش مصرف آن است.
شیر بادام
به طور کلی شیرهایی که با مغزهای آجیل مثل بادام یا پسته ترکیب می‌شوند، سرشار از منگنز هستند که از پوست در مواجهه با UV محافظت می‌کنند. شیر بادام یا شیر پسته می‌تواند به جای شیر در برنامه روزانه شما جای بگیرد، برای خوشمزه‌تر شدن این نوشیدنی می‌توانید آن را با میوه مخلوط کنید.