jele

انار میوه ای است که طعم و مزه خوشایندی دارد که میشود ایست  از آب انار دسرهای مختلفی درست کرد که همه طعم آن را دوست دارند در این بخش مدل دیگری از ژله انار را آموزش میدهیم اما این بار این ژله کرمدار است

مواد لازم برای ژله انار

انار بزرگ دانه شده ۴ عدد
شکر دو سوم پیمانه (۱۴۰ گرم)
آب سرد یک چهارم پیمانه (۶۰ میلی لیتر)
ژلاتین ۵ قاشق چایخوری (۱۶ گرم)

مواد لازم برای کرم هل و پسته

هل پودر شده ۳ عدد غلاف
خامه سه چهارم پیمانه (۱۸۵ میلی لیتر)
پسته یک سوم پیمانه (۵۰ گرم)

کرم هل و پسته
هل و خامه را در یک کاسه با هم زن بزنید تا فرم بگیرد. سپس پسته را با آن مخلوط کنید.

jele1

گرفتن آب انار
یک قاشق دانه انار کنار بگذارید. از یک غذاساز برای پوره کردن دانه های انار استفاده کنید و آب آن را با یک صافی به خوبی بگیرید؛ با پشت قاشق دانه ها را بفشارید تا آب آن ها کاملا بیرون آید. اگر آب انار کافی نبود به آن آب بیفزایید تا میزان آن به اندازه کافی (۶۰۰ میلی لیتر) شود.

jele2

تهیه شربت انار
آب انار و شکر را در یک ظرف با هم مخلوط کنید و ۵ دقیقه یا تا زمانی که شکر حل شود روی حرارت ملایم قرار دهید. ژلاتین را در ظرفی مقاوم به گرما با آب سرد بخیسانید تا نرم شود و سپس به روش بن ماری روی حرارت بخار حل کنید. ژلاتین را به شربت انار اضافه کرده و مخلوط کنید و کنار بگذارید تا خنک شود و به دمای اتاق برسد.

jele3

سرو کردن
ژله را در ۴ ظرف با ظرفیت ۱۵۰ میلی لیتر یا هر ظرف دیگری که دوست دارید بریزید و به مدت ۶ ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید و سپس در یک ظرف برگردانید و با دانه های انار و خامه ی هل و پسته که آماده کرده بودید تزیین کنید.

منبع- فو