used-clothing

متاسفانه بسیاری از مصرف کنندگان به دلیل مشکلات اقتصادی و بهای ناچیز آن به خرید این نوع لباس ها اقدام می کنند. تماس بدن با لباس های  آلوده ؛خارش، قرمزی، بثورات قرمز و حتی به صورت دانه های آب در محل را به همراه دارد.

منطقه مرکزی، مصطفی دلاوری در جلسه شورای مبارزه با قاچاق کالا که در استانداری مرکزی برگزار شد گفت: استفاده از البسه دست دوم و بعضا دست چندم می‌تواند بسیار خطرآفرین باشد.

وی با اشاره به اینکه استفاده از این اجناس عزت شخص را زیر سوال می‌برد، عنوان کرد: از صدا و سیما انتظار داریم که در این رابطه اطلاع‌رسانی مناسبی داشته باشد.

وی در خصوص اقدامات دانشگاه علوم پزشکی در رابطه با دارو و لوازم آرایشی بهداشتی قاچاق افزود: به صورت هفتگی مکان‌های عرضه اینگونه اقلام رصد می‌شود.

دلاوری به ارجاع متخلفین و قاچاقچیان لوازم آرایشی بهداشتی به مراجع قانونی اشاره و بیان کرد: خوشبختانه داروخانه‌ها پاک هستند، ولی با این حال بازرسی‌ به طور مداوم انجام می‌شود.

این استاد دانشگاه به معضل برخی از عطاری‌ها اشاره و عنوان کرد: در برخی از عطاری‌ها کالاهای قاچاق خرید و فروش می‌شود که متأسفانه احکام قضایی صادره برای برخورد در این رابطه کافی نیستند.

وی با بیان اینکه مجازات‌ها باید بازدارنده باشد اضافه کرد: مردم در اینباره باید آگاه شوند. در صورتی که مردم به حقوقشان آگاه باشند و از ضربه‌ای که با خرید کالای قاچاق به تولیدات داخلی و در حقیقت به خودشان وارد می‌کنند اطلاع یابند، خیلی از مسایل قاچاق کالا حل می‌شود.

دلاوری به تقلبی بودن اغلب کالاهای قاچاق اشاره و بیان کرد: در صورتی که مردم را از مخاطرات ایمنی و بهداشتی در صورت استفاده از این اقلام آگاه کنیم رغبت آنها جهت استفاده از این محصولات کم می‌شود.

وی با انتقاد از عملکرد صدا و سیمای استان در رابطه با اطلاع‌رسانی مطلوب در این زمینه عنوان کرد: در مسائل پژوهشی و آگاه‌سازی عموم آمادگی همکاری با ارگان‌ها و سازمان‌ها را داریم.