مشاوره زیبایی
دکتر آرین دخت آزادمنش/ ساختمان پزشکان
دکتر آرین‌دخت آزادمنش
جراح دندان پزشک
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر کمالی
دکتر کمالی
پوست مو و زیبایی
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر شبنم شادابی/ساختمان پزشکان
دکتر شبنم شادابی
متخصص جراحی پلاستیک بینی و صورت
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
دکتر آرین دخت آزادمنش/ ساختمان پزشکان
دکتر آرین‌دخت آزادمنش
جراح دندان پزشک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
دکتر شبنم شادابی/ساختمان پزشکان
دکتر شبنم شادابی
متخصص جراحی پلاستیک بینی و صورت
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر زهره سادات نوروززاده/ساختمان پزشکان
دکتر زهره سادات نوروززاده
جراح دندانپزشک
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
images
با اینکه پزشکان همواره توصیه میکنند که سوسیس و کالباس نخورید، ولی این غذا طرفداران بسیارزیادی دارد. در این بخش با  متخصص داخلی درباره اینکه سوسیس و کالباس چه موادی دارد ،که سلامتی انسان را تهدید می کند گفتگو کردیم که باهم می خوانیم
دکتر ايرج خسرو نيا،محقق و متخصص داخلي در اين خصوص مي گويد:نيترات و نيتريت سديم به عنوان نگهدارنده سوسيس و کالباس اضافه مي شوند تا مانع رشد باکتري هاي خطرناکي مانند کلستريديوم بوتولينوم شوند.
وي افزود:همچنين اين مواد با ترکيب شدن با ميوگلوبولين و هموگلوبين گوشت،باعث ايجاد رنگ مطلوب صورتي رنگ در گوشت شده که به آن حالتي جذاب و تازه مي بخشد ،اگر چه به طور طبيعي گوشتي با اين مدت نگهداري نمي تواند چنين رنگي داشته باشد به علاوه شروع فاسد شدن را در گوشت به تأخير مي اندازد و باعث حفظ عطر و طعم ادويه ها ي آن مي شود.
وي هشدار مي دهد :نيترات و نيتريت مواد سرطان زايي هستند که وجود آنها در مواد غذايي تهديد کننده سلامت انسان هاست و مطالعات زيادي اثر سرطان زايي ترکيبات حاصل نيترات و نيتريت را در حيوانات آزمايشگاهي و حتي انسان ها به اثبات رسانده است.
به گفته وي،مشتقات مختلفي از اين ترکيبات در ماده غذايي با طي هضم و جذب در لوله گوارش ايجاد مي شود؛اين مشتقات و ترکيبات مختلف آن نيتروزوها هستند که به آساني شکل گرفته واکثر آنها سرطان زا هستند.خسرو نيا ادامه داد:بسياري از نيتروز آمين ها اختصاصاً در اندام هاي خاص در ايجاد تومورهاي بدخيم مؤثرند و حتي بسياري از اين ترکيبات از جفت نيز عبور مي کنند.مطالعات نشان داده است که احتمال ايجاد تومورهاي مغزي در نوزادان مادراني که طي دوران بارداري هفته اي يک بار يا بيشتر هات داگ مصرف مي کردند بيش از دو برابراست.وي گفت:بر اساس نتايج اين مطالعات ،کودکاني که در ماه بيش از 10 ساندويچ کالباس مصرف مي کردند ،9برابر بيشتر درمعرض خطر سرطان خون قرار داشتند.
دکتر ليلا آزاد بخت،متخصص تغذيه مرکز تحقيقات غدد درون ريز دانشگاه علوم پزشکي نيز افزود:سوسيس و کالباس ،چربي هاي اشباع و ترانس بالايي دارد و با جذب روغن طي سرخ کردن ،چربي آن بالاتر مي رود.
وي گفت:هر 30 گرم سوسيس (حدود يک سوسيس کوکتل)8 گرم چربي،19 ميلي گرم کلسترول و 320 ميلي گرم سديم دارد و کمتر از3 درصدآهن مورد نياز را تأمين مي کند.
5 1000
ارسال شده در 11 مرداد 1392 توسط با موضوع تغذیه
[bws_google_captcha]

تایید کنید که ربات نیستید !!!

دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x