photos.demandstudios.com_getty_article_149_246_453241501_XS
جگر منبع قابل توجهي از پروتئين (20 تا 22 درصد)، آهن، روي، مس، منگنز، سلنيوم، فسفر، ويتامين هاي گروه ب (B6 ، pp, B2, B1 و B12) و ويتامين هاي  D,C,Aو E است.

بیماری تپش قلب که بر اثر کم خونی در فرد رخ می دهد با مصرف جگر بهبود می یابد. رضا راست منش، گفت: جگر یک منبع غنی از کلسترول محسوب می شود اما این ماده غذایی به طور قطع در تمام بیماری های قلبی اثری نامطلوب بر جا نمی‌گذارد.

وی افزود: گاهی منظور از بیماری قلبی تپش قلب در فرد است که بر اثر کم خونی در وی رخ می دهد در این صورت مصرف جگر باعث بهبود شرایط بیمار می شود.

این متخصص تغذیه ادامه داد: در بیماری های قلبی که به دلیل افزایش کلسترول فرد می شود مصرف فراوان جگر این بیماری ها را تشدید می کند مصرف زیاد این ماده غذایی بر بیماری چون تصلب شرایین اثرات نامطلوبی بر جای می نهد.

راست منش با اشاره به بیماری های قلبی که بر اثر مصرف فراوان جگر تشدید نمی‌شود گفت: بیماری های قلبی مانند آرتیمی و تپش قلب با مصرف زیاد جگر تشدید نخواهد شد علاوه بر این مسئله آلودگی هوا،‌مصرف زیاد روغن و شیوه ناصحیح پخت و پز غذا بر سلامت افراد تاثیر می گذارد، تاثیر این موارد از مصرف زیاد جگر بر سلامت فرد بیشتر است.