دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو

مجله Cell Metabolism گوشت قرمز کارنیتین گوشت قرمز سلامت قلب و عروق پیشگیری و درمان بیماری های قلبی بیماریهای قلبی باکتری روده

از زمانهای قدیم می دانستیم که به دلیل وجود چربی های اشباع شده در گوشت قرمز باعث بوجود آمدن بیماری های قلبی می شود اما پژوهشهای جدید نشان داده است که علتش تنها این نیست. یک تحقیق جدید نشان داده است که باکتری های روده کارنیتین carnitine که یک پروتئین مهم در گوشت قرمز است را به ماده ای تبدیل می کنند که سبب کلفتی و محکم  شدن جدار رگها شوند.

هرچه گوشت قرمزتر باشد کارنیتین آن بیشتر است و این ماده در گوشت مرغ و ماهی وجود ندارد. محققانی که نتایج این مطالعه را در مجله Cell Metabolism منتشر کرده اند می گویند که این یافته می تواند به ایجاد راهی جدید برای تاثیر داروهای جدید در پیشگیری و درمان بیماری های قلبی کمک کند.

 

سلول های بدن ما به کارنیتین احتیاج دارند تا بتوانند چربی را به انرژی تبدیل کنند ولی بدن انسان نیازی به کارنیتین خارجی ندارد و خودش می تواند آن را بسازد. محققان می دانند که گوشت قرمز دارای چربی و کلسترول بالا است ولی نه آنقدر بالا که بتواند میزان بالای بیماری های قلبی در مصرف کنندگان گوشت قرمز زا توجیه کند.

 

تریلیون ها باکتری در روده انسان ها بطور طبیعی زندگی می کنند که به تغذیه ما و کنترل سیستم ایمنی ما کمک می کنند و نوع انها بسته به نوع تغذیه و ژنتیک افراد با هم متفاوت است. وقتی ما غذا می خوریم در واقع به این باکتری ها هم غذا می دهیم و کارنیتین گوشت قرمز به توسط باکتری های روده تبدیل به مواد سمی می شود که بر روی سلامت عروق و در نتیجه قلب اثر زیان بخش دارد.

 

5 1000
ارسال شده در 27 آبان 1393 توسط با موضوع تغذیه
ارکید
کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x