weight-lifting-to-increase-bone-density

طبق جدیدترین پژوهشهای انجام یافته  روی ورزشکاران پا به سن که در Journal of the American Academy of Orthopaedic Surgeons  JAAOS منتشر شد، حرکات بدنی می تواند بر روی بهبود عضلانی و سلامت عمومی بدن تاثیر گذاشته و عارضه های ناشی از بالا رفتن سن را کاهش داده و یا بوجود آوردن آنها را به عقب می اندازد

در گذشته تصور می شد که افزایش سن باعث زوال اجتناب ناپذیر بدن و کاهش توانایی آن و نیز، سبب افزایش آسیب هایی مانند کشیدگی عضلات، شکستگی استخوان، ابتلا به بیماری هایی مانند چاقی و دیابت و بروز مشکلات مربوط به استخوان و مفاصل می شود. اما، تحقیق جدید نشان می دهد تناسب اندام و عادت های غذایی “صحیح”، شامل مصرف روزانه 1 تا 1.5 گرم پروتئین به ازای هرکیلوگرم وزن بدن و 6 تا 8 گرم کربوهیدرات به ازای هر کیلوگرم وزن بدن، به حفظ سلامت استخوان و مفاصل کمک می کند.

 
دکتر Bryan G. Vopat، جراح ارتوپد و مسئول تحقیقات اخیر صورت گرفته درباره جراحی های ارتوپد بیان می کند: “به جای نسبت دادن تحلیل عضلانی افراد در سنین پیری به افزایش سن، باید آن را نتیجه شیوه زندگی عاری از تحرک این افراد دانست.”

این تحقیقات، به همه بزرگسالان توصیه می کند فعالیت های جسمانی را به صورت ترکیبی از ورزش های قدرتی، استقامتی، انعطاف پذیری و تعادل پذیری انجام دهند:

 

  • انجام ورزش های قدرتی به مدت طولانی بیشتر از ورزش های هوازی قدرت و حجم عضلات و توده استخوانی بدن را افزایش می دهد. ورزش های سبک تر نیز توده های چربی بدن را کاهش می دهند. انجام پیوسته ورزش های قدرتی در اندام فوقانی و تحتانی بدن، می تواند تراکم استخوان را افزایش و خطر شکستگی شدید استخوان را کاهش دهد.
  • انجام مداوم ورزش های استقامتی، مصرف اکسیژن را بالا برده، سلامت قلب را افزایش و تجمع چربی ها را کاهش داده، و از حجم غضروف ها محافظت می کند. انجام حداقل 150 تا 300 دقیقه حرکات استقامتی در هفته، و هر مرتبه 10 تا 30 دقیقه، به ورزشکاران مسن توصیه می شود.
  • انجام ورزش های انعطاف پذیری و حفظ توازن نیز برای حفظ دامنه حرکتی و بهینه سازی عملکرد بدن، قویا به سالمندان توصیه می شود تا آسیب های احتمالی را به حداقل برسانند. انجام حرکت های کششی پیوسته و غیر قدرتی برای حداقل دو روز در هفته توصیه می شود.

منبع-iranorthoped