CHOICES_012712_hdr

فیس بوک، توییتر، اینستاگرام، لینکدین، گوگل پلاس، گروههای وایبری، همه و همه،‌ با دهانی باز، تشنه و چشم‌انتظار کاربران تازه هستند.که هرکدام از این کاربران مستعد انجام خطاها و اشتباهات جبران ناپذیری دراستفاده از اینگونه فضاها هستند.

داشتن پروفایل‌ها و اکانت‌های شخصی در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی به معنی بلامانع بودن انتشار هر گونه مطلبی در این فضا‌ها نیست. در صورتی که کاربرِ این سرویس‌های اینترنتی هستید به هیچ وجه نباید تمام اطلاعات شخصی خود را در این فضا‌ها قرار دهید. با توجه به افزایش تمایل کاربران به انتشار اطلاعات شخصی در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی، باید این نکته را در نظر داشت که انتشار برخی اطلاعات و تصاویر در این فضا‌ها به هیچ عنوان صحیح و عاقلانه نیست و می‌تواند برای خودتان موجب دردسر‌ها و مزاحمت‌هایی شود که بعدا برطرف کردن آن‌ها بسیار دشوار می‌شود.

با توجه به این مقدمه توصیه می‌شود که از انتشار پنج مطلب زیر در فضای مجازی به طور جدی خودداری کنید:

– عکس‌ها و فیلم‌های خصوصی

آنچه در فضاهای اینترنتی قرار می‌گیرد هیچگاه کاملا از این فضا‌ها پاک نمی‌شوند. پس پیش از آنکه تصویر یا فیلمی را در اینترنت بارگذاری کنید به این موضوع فکر کنید که این تصاویر می‌توانند در دسترس افراد بسیاری از جمله همکاران، ‌ رئیس، خانواده و حتی بسیاری از افراد مزاحم قرار گیرند.

– شماره تلفن

هرگز شماره تلفن و آدرس خود را در فضاهای مجازی قرار ندهید. حتی اگر به دوستان مجازی خود اعتماد کامل دارید باز هم با سیاست و آینده‌نگری بیشتری رفتار کنید.

– گلایه‌ها و ناراحتی‌ها

اگر از کسی مثل رئیس، معلم و یا همکار خود شکایتی دارید آن را در اینترنت منتشر نکنید چرا که تبعات آن متوجه خود شما خواهد شد. در این گونه مواقع بهتر است از روش مکالمه رو در رو استفاده و مشکل خود را حل کنید.

– جزئیات حساب‌های بانکی

هیچگاه اطلاعات حساب، شماره و رمز کارت خود را به سایت‌های غیرمعتبر ندهید و در صورتی که کسی این اطلاعات را از شما خواست با احتیاط بیشتری برخورد کنید.

– اطلاعات لحظه به لحظه از زندگی

نوشتن جک یا مطالب کلی، مشکلی برای فرد ایجاد نمی‌کند ولی انتشار تمام جزئیات زندگی مثل خرید کردن، رفتن به رستوران یا کافی شاپ و… نه تنها ضروری نیست بلکه گاهی حتی می‌تواند دردسرساز شود.