noodles
دکتر سلام – اگر  به دنبال ایده شام جدید هستید، سعی کنید  این رشته فرنگی مالزی را برای تنوع درست کنید.  این نودل با مقدار زیادی از سبزیجات رنگارنگ و  پنیر آسیایی و یا توفو درست می شود ، که یک وعده غذایی سالم و خوشمزه است. 

 

مواد لازم:
2 قاشق غذاخوری روغن
1 قاشق چایخوری سیر خرد شده
1/2 فنجان  شده پیاز  سفید نازک ورقه شده
1/2 فنجان فلفل دلمه ای نازک خرد شده
1/2 فنجان هویج مورب برش داده شده
جوانه لوبیا 1 فنجان
1 قاشق غذاخوری آب لیمو
1 قاشق چایخوری پودر فلفل
1 قاشق چایخوری شکر
1 قاشق چایخوری سس سویا
  2 قاشق غذاخوری  بادام زمینی بو داده و درشت خرد شده
نمک
1/2 فنجان پنیر آسیایی  و یا توفو مکعبی
3 فنجان آب پز رشته فرنگی

برای چاشنی زدن
بادام زمینی 1 قاشق غذاخوری بو داده و درشت خرد شده
1 قاشق غذاخوری  قسمت سبز پیازچه خرد شده

طرز تهیه:
  روغن را در حرارت گذاشته  سیر و پیاز سرخ کرده را ریخته چند دقیقه تفت می دهیم
  فلفل دلمه سرخ کرده  را بر روی شعله متوسط برای یک دقیقه دیگر تفت دهید.
هویج  را در روغن سرخ کرده در شعله متوسط برای یک دقیقه تفت می دهیم.
جوانه لوبیا  را در روغن سرخ کرده در شعله متوسط برای یک دقیقه  تفت دهید.
  آب لیمو، پودر فلفل، شکر، سس سویا و بادام زمینی، را  خوب مخلوط کنید و  در شعله متوسط برای یک دقیقه تفت دهید  و گاها تکان دهید
  نمک و پنیر آسیایی،را به آرامی  در شعله متوسط برای یک دقیقه تفت دهید.
  رشته فرنگی،نودل را هم اضافه میکنیم خوب مخلوط کرده چند دقیقه بعد آماده است

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع و آدرس hiDoctor.ir مجاز می باشد