دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
مضرات گوشت فست فودها گوشت فست فودهای پخته شده گوشت فست فودها عوارض گوشت فست فودها سرطان معده سرطان دستگاه گوارش استفاده زیاد از فست فودها

برای حفظ و نگهداری درازمدت غذاهای حاضری و خوش طعم کردن آن ها، از افزودنی های متعددی استفاده می شود. این افزودنی ها به همراه دیگر فرآیندهایی که روی غذا انجام می شود، موجب از دست رفتن بخش زیادی از ارزش غذایی فست فود می شود.

گوشت فست فودها به دلیل تهیه شدن در حرارت بالا، کربن ایجاد می کند و کربن ایجاد شده از این طریق احتمال سرطان معده و مری را بالا می برد.
محمدرضا قوام نصیری رئیس انجمن رادیوتراپی و آنکولوژی  گفت: تغذیه بیشتر در سرطان های دستگاه گوارش تاثیر می گذارد، این تاثیر در غذاهای فرآوری شده، خام و پخته یکسان است.
وی افزود: تظاهر تاثیر تغذیه در ایجاد سرطان بیشتر در دستگاه گوارش دیده می شود. نوع تغذیه به خصوص استفاده زیاد از فست فودها در شهرهای کلان، شلوغ و صنعتی این نوع سرطان را به وجود می آورد.
رئیس انجمن رادیوتراپی و آنکولوژی با اشاره به سبوس ناسالم در نان های صنعتی، فست فودها و گوشت سرخ شده در این نوع غذا اظهار داشت: گوشت فست فودها که در حرارت بالا سرخ می شود کربن های زیادی تولید می کند، این مسئله سرطان های مری و معده را در فرد ایجاد می نماید.
قوام نصیری ادامه داد: نگهدارنده های موجود در محصولات گوشتی مواد خاصی مانند نیترات را تولید می کنند، این مواد در هنگام طبخ به نیتروزآمین تبدیل می گردد. نیتروزآمین موجود در گوشت فست فودهای پخته شده، فرد را به سرطان دستگاه گوارش مبتلا می‌کند، همچنین استفاده نکردن از سبزی خام و پخته و وجود روغن در لیست غذایی فرد، در ایجاد سرطان دستگاه گوارش، معده و روده بزرگ موثر قلمداد می شود.
5 1000
ارسال شده در 15 آذر 1393 توسط با موضوع اخبار پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • مصرف منظم دارو مهمترين روش براي مهار حملات آسم است
  • 6 علامت که ممکن است یک لخته خون داشته باشید
  • با این خوردنیها دیگر نیازی به رژیم گرفتن ندارید
  • روش جدید درمانی برای نابارداری
  • فاکتورهای مهم برای تهیه کفش یا صندل
  • آیا دارویی وجود دارد که باعث افزایش قد شود؟
  • غذاهای فرآوری شده و ابتلا به بیماری های خطرناک
  • چاقی پدران و بیمار شدن فرزندان
  • محبوبترین ها

  • برای از بین بردن خستگی در محل کار این شیوه ها مفیدند
  • هر آنچه باید درباره گردنبند طبی موقع خواب بدانیم
  • هم اکنون خطر مبتلا شدن به سرطان را در خود کاهش دهید
  • آلفا لیپوئیک اسید و درمان بیماری های حاد
  • دلیل درد قلب با توجه به سنین مختلف
  • شناسایی بهترین شیوه درمانی حساسیت
  • آسیب های مختلف تلفن همراه درون اتاق خواب
  • هر آنچه که باید درباره رفلکسولوژی و مزایای آن بدانید
  • رپورتاژ

  • لیزر بهترین روش در مشکلات دندان های مصنوعی و خانم‌های باردار
  • دکتر فرهت مجید فر جراح اندودونتیک دندان ها
  • کلینیک پیشرفته دندانپزشکی دیبا
  • شامپوهای ضد ریزش و رویش مجدد مو حاوی کافئین
  • لیفت صورت با نخ توسط دکتر فرزاد حسینی
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x