384820

درست کردن این مرغ خوشمزه خیلی آسان است.این دستور غذا از ران مرغ پخته و اب نمک  و سرکه و ادویه درست شده که مرغ را در آن می خوابانند اکنون شیوه درست کردن آن را باهم یاد می گیریم:

مواد لازم:

۱ قاشق غذاخوری آرد ذرت
۱ قاشق غذاخوری آب سرد
نصف فنجان شکر سفید
نصف فنجان سس سویا
یک چهارم فنجان سرکه
۱ حبه سیر (خرد شده)
نصف قاشق چایخوری زنجبیل
یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه
ران مرغ بدون پوست (تعدادی که دوست دارین)

طرز تهیه:

-ماهیتابه رو روی شعله کم قرار بدین و آرد ذرت، آب سرد، شکر، سس سویا، سرکه، سیر، زنجبیل و فلفل سیاه رو با هم ترکیب کرده و داخل ماهیتابه بریزین. بزارین سرخ شه و دائم هم بزنین تا زمانی که این سس غلیظ بشه و حباب بزنه.

-فر رو با حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد داغ کنین.

-تکه های مرغ رو به آرامی در یه ظرف مخصوص فر که قبلا بهش روغن زدین بذارین. روی مرغ ها رو با سسی که درست کردین بپوشونین. تکه ها رو بچرخونین و همشو با سس بپوشونین.

-ظرف حاوی مرغ ها رو داخل فر گذاشته و ۳۰ دقیقه بهش زمان بدین. بعد از این زمان تکه ها رو بچرخونین و برای ۳۰ دقیقه دیگه داخل فر بذارین تا زمانی که مرغ ها دیگه صورتی نباشن. وقتی که مرغ ها داخل فر هستن هر ده دقیقه یکبار بهشون سس بزنین.

منبع-http://novinzi.com