cheesecake_600x450
پژوهشگران انگلیسی  اعتقاد دارند خوردن دسر پیش از وعده اصلی در کنترل اشتها  تاثیر دارد


نتایج  تحقیقات نشان می دهد قند موجود در شیرینی منبع  مهم انرژی مغز است. پروتئین مغز  مقدار گلوکز را که  استفاده می شود مورد تجزیه و تحلیل قرار  می کند. در صورت پایین بودن این ماده، مغز از بدن می خواهد مواد غذایی قندی و نشاسته ای بیشتری پیدا کند.
به گفته محققان، در بدن افرادی که تمایل بیشتری به مصرف شیرینی دارند، نسبت به دیگران پروتئین بیشتری تولید می شود. به همین دلیل است که برخی از ما نمی توانیم از خوردن مواد شیرین خودداری کنیم. این یافته می تواند منجر به تولید داروهای جدید رژیمی و ارائه شیوه های ساده برای کاهش وزن شود.
با خوردن دسر قبل از غذای اصلی، مغز به سرعت تشخیص می دهد که گلوکز به اندازه کافی مصرف شده است و به سیستم های طبیعی بدن که کالری محاسبه می کنند اجازه عمل می دهد؛ این روند جلوی پرخوری را می گیرد. در مقابل با خوردن مواد حاوی قند بعد از غذا، مغز دیرتر می تواند اندازه دریافتی گلوکز را محاسبه کند و در نتیجه روند فعال سازی سیستم شمارش کالری به تاخیر می افتد و فرد در معرض خطر پرخوری قرار می گیرد.