612108

بخاطر پیشگیری از دندان قروچه کودکتان حتی الامکان وی را از مکان و شرایط های استرس زا دور کنید و نگذارید به وی استرس وارد شود تا دندان هایش را روی هم بسابد.

یک متخصص مغز و اعصاب با بیان اینکه استرس عامل اصلی دندان قروچه در کودکان است گفت: به والدین توصیه می‌شود محیطی آرام را برای فرزندان خود فراهم کنند و آنها را برای تخلیه انرژی به مکان‌های تفریحی ببرند و به هیچ عنوان کودکان را دچار تنش‌های تحصیلی نکنند.

دندان قروچه در کودکان ممکن است به دلایل مختلف از قبیل انگل، استرس و هماهنگ نشدن دندان‌ها بروز پیدا کند که متاسفانه عامل اصلی دندانه قروچه در کودکان استرس است به گونه‌ای که می‌توان گفت استرس عامل بروز 60 درصد این موارد است.
وی افزود: برای تشخیص ابتدا باید کودکان یک آزمایش مدفوع انجام دهند تا در صورت بروز انگل به یک متخصص بیماری‌های عفونی مراجعه کنند.
این متخصص مغز و اعصاب با بیان اینکه اگر استرس عامل بروز دندان قروچه باشد والدین باید کودک خود را به یک متخصص مغز و اعصاب ارجاع دهند گفت: برای درمان این کودکان ابتدا باید از روش‌های رفتارشناسی استفاده کرد به همین جهت به والدین توصیه می‌شود محیط آرام را برای کودکان خود فراهم کنند، برای تخلیه انرژی آنها را به پارک و مکان‌های تفریحی ببرند، در روابط زناشویی کودکان را دخالت ندهند، کودکان را کم‌تر دچار تنش‌های تحصیلی کنند، آنها را کم‌تر تحت کنترل قرار دهند.
وی افزود: اگر کودکان در این مرحله درمان نشدند و دندان قروچه‌ آنها با استرس و افسردگی همراه بود آنوقت باید یک دوره کوتاه دارو درمانی را برای آنها آغاز کرد که مصرف این دارو هیچ عارضه‌ای را برای کودکان به همراه ندارد.
ترابی در بخش دیگری از سخنانش یادآور شد: کودکان از حدود 6 الی 7 سالگی تا ابتدای بلوغ بیشتر دچار دندان قروچه می‌شوند که این مساله با آغاز فصل مدارس تشدید می‌یابد.