article-new-ehow-images-a04-sq-8u-relaxing-strategies-adhd-children-800x800
برای افزایش اعتماد به نفس در کودک و کاهش استرس و اضطراب در آنان راه حل هایی وجود دارد ،می خواهید کودکی با اراده قوی و اعتماد به نفس بالا بپرورانید ؟پس با ما همراه باشید!

 دکتر لین او گریدی روانشناس و مدیرآموزشی دفتر Melbourne’s Catholic Education Office در مورد محکم بودن بچه ها و راههایی که به کاهش استرس درآنها کمک می کند، توضیحات جامعی ارائه داده است.
محکم بودن بچه ها چگونه ممکن است؟
شاید توضیح این موضوع تنها از طریق یک راه ممکن نباشد. هیچکس درهمه دوران زندگی محکم نیست. در کودکی که محکم به نظر می رسد، انتظار دیدن چنین خصوصیاتی را داریم. به طور مثال این بچه ها باید این خصوصیات را داشته باشند: صحبت های مثبتی برای تشویق کردن و بالابردن اعتماد به نفس خود داشته باشند. باید توانایی ابراز احساسات و اندیشه هایشان را داشته باشند. خودشان را از احساسات قوی پنهان نکنند. استراترژی های موثر و مناسب با سن و سال خود برای کنترل احساساتشان در زمان ناراحتی داشته باشند.  بتوانند در زمان بروز شرایط غیرمنتظره برنامه ریزی خوبی انجام دهند. امیدوار بمانند و اگر اتفاق ناگواری رخ می دهد، توانایی ادامه دادن را داشته باشند. و بدانند که اگر تلاش آنها بی ارزش است، چه زمانی باید از سعی وکوشش دست بردارند. درصورت نیاز درخواست کمک کنند.
باید به این موضوع مهم توجه داشت که بچه ها می توانند نسبت به مسایل مختلف خود را محکم نشان دهند ولی در حقیقت اینگونه نباشند. ممکن است آنها راههایی یاد گرفته باشند که برای بزرگسالان و افراد دور و بر آنها قابل قبول است. بعضی اوقات ممکن است در مدرسه یا در محافل دیگر تحت فشار باشند. چنین بچه ای ممکن است چنین خصوصیاتی داشته باشد: احساساتش را به طور کامل بیان نکند. به طور کامل در مسایلی که در اطراف او درحال رخ دادن است، وارد نشود. به طور کامل با بچه ها و بزرگسالانی که در زندگی اوست، ارتباط برقرار نکند. اگر چیزی در ابتدا خوب پیش نرفت، به عقب نشینی و دست کشیدن از آن کار تمایل نشان دهد. در مواجه شدن با شرایط اعتماد به نفس نداشته باشد.
شما می گوید که محکم بودن از استرس های کودکی محافظت می کند؟ منظورتان این است که بچه های استرسی کمتر محکم هستند؟
محکم بودن و استرسی بودن بچه ها خیلی به هم مرتبط است. همه ما میزانی از استرس را در زندگی روزانه خود تجربه می کنیم و بچه ها هم دراین مورد استثنا نیستند. ضمن اینکه تنوع بسیار کمی درمورد آنچه افراد استرس زا می دانند، وجود دارد. آنچه برای یک نفر استرس زا به نظر می آید، ممکن است از نظر شخصی دیگر به هیچ وجه استرس زا نباشد. توانایی مقابله با استرس به درجه استرس، حمایت هایی که دربرابر استرس به صورت نوعی محافظ عمل می کنند و به نوع و موثر بودن شیوه های مقابله کودکان با استرس بستگی دارد. اما به معنای این نیست که بچه فقط به این خاطر که استرس کمتری می گیرد، شخصیت محکمی دارد. یادگیری مقابله با استرس ها می توانند بخشی از پروسه آموزشی مداوم برای محکم تر بودن بچه ها باشد. گاهی اوقات ما قادر به پیش بینی استرس هستیم. مثلا زمانیکه بچه درحال رفتن به مدرسه ابتدایی است یا زمانی که از این مقطع به مقطع دیگری می رود. می دانیم که اگر آنها را برای این تغییر آماده کنیم، این امر به کاهش استرس بچه ها کمک می کند و آنها را محکم تر می کند