دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ

1

خیلی خوشحال می شوید ،وقتی به سالنهای غذا خوری می روید، تا  غذای باب میل  خودتان را سفارش بدهید. درواقع بی زحمت و بی دردسر غذای دلخواه را می خورید  . این فقط یک رویه این قضیه است

 غذای رستوران سنگین، پرچرب و سرشار از ترکیباتی است که می‌تواند رژیم سالمتان را به هم بزند و اگر جزو مشتری‌های دائم باشید چیزی نمی‌گذرد که چند کیلو اضافه‌وزن روی دستتان می‌ماند. اگر می‌خواهید بدانید رستوران‌دارها چه مواد غذایی را بیشتر استفاده می‌کنند که به تناسب اندام و سلامتی شما آسیب می‌زند با ما همراه باشید.

غذاهای رستورانی پر از کره

سرآشپز محترم داخل سوپ کره می‌ریزد، به سس‌ها کره اضافه می‌کند، روی گوشت و سبزیجات کره می‌ریزد، روی برنج کره می‌ریزد و کلا همه غذاها را کره‌باران می‌کند. همه این کارها را هم از روی عمد می‌کند به خاطر اینکه باید دست‌پختش خوشمزه باشد و شما را راضی نگه دارد. استفاده از کره یکی از روش‌های سریع و بی‌دردسر برای خوش‌طعم کردن غذاهاست. البته بیشتر سرآشپزها هم نامردی نکرده و با دست و دلبازی این کار را می‌کنند. یعنی اصلاً به این فکر نمی‌کنند که کره سرشار از اسیدهای چرب اشباع شده است و مقدار زیاد آن به سلامت قلب و عروق رحم نمی‌کند.

سرآشپزها عاشق خامه‌اند

یک نگاهی به دور کمر آشپزها و سرآشپزها بیندازید. اگر نگوییم همه‌شان به جرات می‌توان گفت اکثرشان چاق هستند. به خاطر اینکه عاشق کره و خامه‌اند. شیوه استفاده سرآشپزها از خامه نیز مانند کره است. یعنی اینکه خامه هم پای ثابت ترکیبات سوپ و سس و دسرهای رستورانی است. در واقع اگر خامه و کره را از آشپزها بگیرند از سوپ و دسر خوشمزه خبری نیست!

روغن بخوریم یا غذا!

یکی دیگر از روش‌های لذیذ کردن غذاها استفاده زیاد از روغن است. یعنی هر چه غذا چرب تر خوشمزه‌تر. بعضی وقت‌ها روغن زیتون است، گاهی وقت‌ها روغن‌های دیگر مانند روغن گردو و غیره تا غذای مورد نظر، سفارشِ سرآشپز باشد. در رستوران‌های معمولی هم از همین روغن نباتی‌های معمولی استفاده می‌شود آن هم به میزان فراوان! برای همین است که غذاهای سرخ کردنی طعم خوش‌آیندی دارند. باید بدانید که این قبیل غذاها مانند اسفنج، روغن را به خود می‌گیرند. درست است که بدن ما برای جذب مواد مغذی موجود در مواد غذایی به روغن نیاز دارد اما میزان این روغن باید کم باشد. به خاطر اینکه روغن یک ماده چرب و پرکالری است که میزان زیاد آن به سلامتی آسیب می‌زند.

طعم خوش کباب‌های آبدار

بیشتر ما کباب، استیک یا همبرگر خشک را دوست نداریم و به اصطلاح دنبال کباب آبدار می‌گردیم که تردتر و خوشمزه‌تر است. دفعه بعد که چنین کبابی دیدید یادتان باشد که به اصطلاح «آب» کباب همان چربی آب شده گوشت است. واقعیت این است که برای خیلی از ما چربی‌های حیوانی بسیار لذیذ است. پوست مرغ یا اردک سوخاری، استیک و کباب، طعم محشر خود را مدیون چربی‌های حیوانی خود هستند. اما بدانید که این چربی‌ها اشباع شده‌اند و میزان زیاد آن به سلامتی آسیب می‌زنند.

دست سرآشپزها نمی‌لرزد

وقتی در منزل آشپزی می‌کنید بر حسب ذائقه خودتان نمک به غذا اضافه می‌کنید. اما سرآشپزها مثل خودتان دست به عصا راه نمی‌روند بلکه برای خوش‌طعم شدن غذا در مصرف نمک حسابی دست و دل‌باز هستند. البته فقط غذا نیست. سالادها و حتی دسرهای رستورانی هم نمک دارند.

رستوران‌ها پر از کیسه‌های شکر

احتمالاً برای شما هم پیش آمده یک بشقاب سالاد یا غذای حاوی سبزیجات میل می‌کنید و متوجه می‌شوید به اندازه دسر شیرین است! اشتباه نمی‌کنید. سرآشپزها برای اینکه غذاهایشان خوشمزه‌تر باشد در مصرف قند و شکر هم صرفه‌جویی نمی‌کنند.

5 1000
ارسال شده در 29 مرداد 1392 توسط با موضوع تغذیه
پيلتن شاپ

مطالب پیشنهادی

پیشنهاد سردبیر

  • استفاده این مخدر باعث ناباروری آقایان می شود
  • همه چیز در مورد نقاط حساس بدن مردان
  • برای زیاد شدن قطر بازو معرفی یک حرکت بسیار عالی
  • تغذیه نادرست و عوارض آن
  • بی حالی و ضعف در حاملگی
  • زیبایی و شفافیت پوست را با جو دوسر تجربه کنید
  • مراقبت و نگهداری بیشتر از فرزند
  • درمان خانگی برای تسکین درد لثه
  • محبوبترین ها

  • اصلاح طرح لبخند و زیبایی خنده
  • تلفظ عصب‌کِشی درست است یا عصب‌کُشی؟
  • کدام مواد غذایی برای سلامت دندان مفید هستند
  • داروهای خانگی برای دهان زخم
  • بدون پزشک دندان تان را با خمیر پر کننده پر کنید
  • نخ دندان کشیدن و تاثیرات مثبت آن
  • هشدار!از روش های خانگی برای سفید کردن دندان استفاده نکنید
  • برای کودکان و بزرگسالان چه خمیر دندانی خوب است؟
  • رپورتاژ

  • استحکام وسلامت استخوان فک= نجات دندان های لق
  • ایمپلنت بهترین روش برای کاشت دندان و زیبایی صورت
  • مرکز دندانپزشکی لوتوس
  • لیپوماتیک بهتر است یا سایر روش های لیپوساکشن
  • کلینیک پوست و زیبایی دکتر فاطمه بامداد
  • کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x