مشاوره زیبایی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر زهره سادات نوروززاده/ساختمان پزشکان
دکتر زهره سادات نوروززاده
جراح دندانپزشک
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر شبنم شادابی/ساختمان پزشکان
دکتر شبنم شادابی
متخصص جراحی پلاستیک بینی و صورت
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر آرین دخت آزادمنش/ ساختمان پزشکان
دکتر آرین‌دخت آزادمنش
جراح دندان پزشک
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
دکتر کمالی
دکتر کمالی
پوست مو و زیبایی
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
دکتر آرین دخت آزادمنش/ ساختمان پزشکان
دکتر آرین‌دخت آزادمنش
جراح دندان پزشک
دکتر زهره سادات نوروززاده/ساختمان پزشکان
دکتر زهره سادات نوروززاده
جراح دندانپزشک
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر شبنم شادابی/ساختمان پزشکان
دکتر شبنم شادابی
متخصص جراحی پلاستیک بینی و صورت

apple-sauce

 سطح شیرینی سیب ها متفاوت است، بسته به نوع و چگونگی برداشت آن در فصلها دارد. مقدار اضافه کردن شکر آن به میزان شیرینی سیب بستگی دارد، این دستور غذا فقط یک راهنما است، لطفا  مقدار شکر آن را به سلیقه خود تنظیم کنید.  حتی می توانید از سیب شیرین استفاده کنید ولی شکر نریزید.اگر از شکر کمتر استفاده کنید مقدار آب لیمو  را هم باید کاهش دهید

مواد لازم:

حدود ۷ تا ۱۰ عدد سیب (یک کیلو و نیم)
مقداری پوست لیمو
۳ تا ۴ قاشق غذاخوری آبلیمو
۷ سانتیمتر چوب دارچین
یک چهارم فنجان شکر قهوه ای
بیشتر از یک چهارم فنجان شکر سفید
۱ فنجان آب
نصف قاشق چایخوری نمک

*با استفاده از یه چاقوی تیز سیب ها رو پوست کنده و به چهار قسمت ببرین، و بعد دانه هاش رو خارج کنین.

طرز تهیه:

  • سیب های برش خورده رو داخل یه قابلمه بزرگ بریزین. پوست لیمو، آبلیمو، دارچین، شکرها، آب و نمک رو بهش اضافه کنین. (شاید اولش بخواین از نصف شکر استفاده کنین که زیاد شیرین نشه). حرارت رو زیاد کنین تا جوش بیاد، بعد حرارت رو کم کرده و درب قابلمه رو بذارین تا به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بجوشه تا سیب ها به طور کامل پخته و نرم بشن.
  • وقتی که سیب ها پختن، قابلمه رو از روی حرارت بردارین. پوست های لیمو و چوب دارچین رو از داخل قابلمه خارج کنین. حالا با استفاده از یه گوشت کوب، سیب های پخته رو داخل قابلمه بکوبین تا به یه سس سیب خوشمزه تبدیل بشه. اگه دلتون میخواد سس سیبتون صاف تر بشه میتونین از یه مخلوط کن استفاده کنین. (یادتون باشه که داخل مخلوط کن مقدار کمی سس سیب بریزین و ظرف مخلوط کن رو بیش از حد پر نکنین)
  • اگه سس سیب به نظرتون شیرین نیست شکر بیشتری اضافه کنین و اگه بیش از حد شیرینه آبلیموی بیشتری اضافه کنین.
  • سس سیب چه داغ باشه و چه خنک، در هر صورت خیلی خوشمزه است! این سس با غذاهای مورد علاقه تون جفت خوبی میشه و همراه با پنیر کاتیج به عنوان یه میان وعده یا ناهار سبک فوق العاده است، و با بستنی وانیلی یا ماست عالی میشه.

*اگه این سس رو به روشی مناسب داخل فریزر نگه داری کنین میتونه به مدت یکسال دووم بیاره.

5 1000
ارسال شده در 4 بهمن 1393 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
[bws_google_captcha]

تایید کنید که ربات نیستید !!!

دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x