مشاوره زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
پیرایه
پوست، مو و زیبایی
کلینیک ره یا
دکتر امید رحمانی
پزشک پوست مو زیبایی كاسمتولوژيست از فرانسه
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
متخصص جراح پلاستیک و زیبایی
کلینیک ارتوپدی سپید
کلینیک ارتوپدی سپید
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی

یسس سیب طرز تهیه مربای سیب طرز تهیه سس سیب طرز تهیه انواع مربا طرز تهیه انواع سس دستور آشپزی

 سطح شیرینی سیب ها متفاوت است، بسته به نوع و چگونگی برداشت آن در فصلها دارد. مقدار اضافه کردن شکر آن به میزان شیرینی سیب بستگی دارد، این دستور غذا فقط یک راهنما است، لطفا  مقدار شکر آن را به سلیقه خود تنظیم کنید.  حتی می توانید از سیب شیرین استفاده کنید ولی شکر نریزید.اگر از شکر کمتر استفاده کنید مقدار آب لیمو  را هم باید کاهش دهید

مواد لازم:

حدود ۷ تا ۱۰ عدد سیب (یک کیلو و نیم)
مقداری پوست لیمو
۳ تا ۴ قاشق غذاخوری آبلیمو
۷ سانتیمتر چوب دارچین
یک چهارم فنجان شکر قهوه ای
بیشتر از یک چهارم فنجان شکر سفید
۱ فنجان آب
نصف قاشق چایخوری نمک

*با استفاده از یه چاقوی تیز سیب ها رو پوست کنده و به چهار قسمت ببرین، و بعد دانه هاش رو خارج کنین.

طرز تهیه:

  • سیب های برش خورده رو داخل یه قابلمه بزرگ بریزین. پوست لیمو، آبلیمو، دارچین، شکرها، آب و نمک رو بهش اضافه کنین. (شاید اولش بخواین از نصف شکر استفاده کنین که زیاد شیرین نشه). حرارت رو زیاد کنین تا جوش بیاد، بعد حرارت رو کم کرده و درب قابلمه رو بذارین تا به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بجوشه تا سیب ها به طور کامل پخته و نرم بشن.
  • وقتی که سیب ها پختن، قابلمه رو از روی حرارت بردارین. پوست های لیمو و چوب دارچین رو از داخل قابلمه خارج کنین. حالا با استفاده از یه گوشت کوب، سیب های پخته رو داخل قابلمه بکوبین تا به یه سس سیب خوشمزه تبدیل بشه. اگه دلتون میخواد سس سیبتون صاف تر بشه میتونین از یه مخلوط کن استفاده کنین. (یادتون باشه که داخل مخلوط کن مقدار کمی سس سیب بریزین و ظرف مخلوط کن رو بیش از حد پر نکنین)
  • اگه سس سیب به نظرتون شیرین نیست شکر بیشتری اضافه کنین و اگه بیش از حد شیرینه آبلیموی بیشتری اضافه کنین.
  • سس سیب چه داغ باشه و چه خنک، در هر صورت خیلی خوشمزه است! این سس با غذاهای مورد علاقه تون جفت خوبی میشه و همراه با پنیر کاتیج به عنوان یه میان وعده یا ناهار سبک فوق العاده است، و با بستنی وانیلی یا ماست عالی میشه.

*اگه این سس رو به روشی مناسب داخل فریزر نگه داری کنین میتونه به مدت یکسال دووم بیاره.

5 1000
ارسال شده در 4 بهمن 1393 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
ویزیت یاب
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x