fish-oil

 یکی از خوردنی های بسیار محبوب دنیا دارای  خاصیت  طبیعی است که قادر است  حافظه  را تقویت و  از ابتلاء‌ به آلزایمر جلوگیری کند.

کارشناسان دریافتند مصرف روغن ماهی می‌تواند به تقویت حافظه افراد تنها پس از 6 ماه از مصرف کمک فراوان کند.

گفتنی است، مکمل‌های غنی از امگا 3 باعث پیوند قوی بین سلول‌های عصبی مغزی می‌شوند.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، براساس تحقیقات انجام شده بهترین منبع برای امگا 3 ماهی سالمون و انواع ماهی‌های روغنی است.

کارشناسان اعتقاد دارند، مکمل‌های غنی از امگا 3 باعث جلوگیری از سرعت و یا حتی پیشرفت بیماری آلزایمر در سالمندان می‌شود.

منبع : www.salamaneh.com